KINO U VINOGRADU

Megapopularan novi film o Jamesu Bondu pogledajte u plešivičkom vinogradu uz vino i kestene

 Nicola Dove/
Ovog petka, 15.listopada organizira se projekcija filma Za smrt nema vremena u vinogradu vinarije Braje

Dugoočekivani novi film o Jamesu Bondu, "Za smrt nema vremena" izvrsno je prihvaćen od strane publike. Naime, u samo prvom tjednu prikazivanja pogledalo ga je 34 532 što je trenutno najbolje pandemijsko otvaranje nekog filma, bolje čak od "Brzih i žestokih 9" koji je pogledalo 28.857 gledatelja. Za one koji ga još nisu pogledali, izvrsna je prilika pogledati novog Bonda na dekici uz vino i kestene u ambijentu plešivičkog vinograda.

image
Distribucija Editus/


Stručni suradnik Jutarnjeg lista i ekspert za filmove, Nenad Polimac otkrio je kako se radi o nemilosrdnom filmu koji je zapravo uvod u najšokantniji kraj ikad!

Mjesto prikazivanja je vinograd vinarije Braje gdje smo otkrili kako služe izvrstan domaći doručak (adresa: Lokošin dol 1, nedaleko Jastrebarskog). Dolazak je moguć od 15 sati na dalje. Početak projekcije je zakazan za 18 sati, kako stoji na stranicama Motovun Film Festivala. Cijena projekcije je 50 kuna, a uključeno je piće dobrodošlice, degustacija i film. Karte je moguće nabaviti preko sustava mojekarte.hr. U slučaju lošeg vremena, projekcija se prebacuje na nedjelju 17.10.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:44