Cherlato

Megazvijezda pokreće novi biznis, udružila se s majstorom za sladoled i na tržište izbacila predobar gelato

Dosad su osmislili Chocolate XO Cher!, Snap Out of It!, Breakfast At Cher’s, SoCal’s Coldest Avocado on Toast, Stracciatella Giapo’s Way i veganski LA, I Love Yo


Nakon iznimno uspješne pjevačke karijere, jedna od najpopularnijih svjetskih zvijezda - Cher odlučila se prihvatiti novog izazova! U suradnji s Giapom Graziolijem, majstorom gelata i talijanskim Novozelanđaninom, Cher je na tržište izbacila sladoled "Cherlato".



Na oduševljenje svojih brojnih fanova, nedavno je objavila snimku sladoledarskog kamiončića neonskih boja na kojem stoji njen lik, a usto je podijelila da je o tom trenutku sanjala posljednjih pet godina. Kako su na društvenim mrežama samog brenda Cherlato Gelato objasnili, nakon što su se Cher i Giapo upoznali, dugo su raspravljali o tome što bi mogli ponuditi kao rezultat njihove suradnje.
image
Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia/

Ono s čim su izašli pred njene mnogobrojne fanove su zabavne kombinacije okusa i uzbudljivo iskustvo iščekivanja sladoledarskog kamiona, trenutno jedinog prodajnog mjesta za njene sladolede.
image
Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

U početnoj postavi sladoleda su im okusi Chocolate XO Cher! od tamne čokolade s liofiliziranim malinama i zrncima kakaa, Snap Out of It! od kefira i kardamoma, Breakfast At Cher’s s okusom kave i krafnom, SoCal’s Coldest Avocado on Toast s okusom avokada i meda od cvijeta avokada, Stracciatella Giapo’s Way od meksičke vanilije i tamne čokolade i veganski LA, I Love You bez mliječnih proizvoda od voćke pluot, križanca marelice i šljive. Sladolede sa svojim timom ne poslužuje sama Cher, nego majstor gelata Giapo Grazioli.
image
Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia/

Njene sladolede za sada se može kušati u Los Angelesu, a svi koji ih žele isprobati moraju pratiti kretanje samog sladoledarskog kamioničića koji će mijenjati lokacije ovisno o danu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:00