Mercator nagrađuje

Ovaj je tjedan nagradu Mercatorovih proizvoda iz BIO linije dobila je Lana Gugić iz Zagreba.

Ovotjedna dobitnica imat će priliku uživati u okusima brojnih proizvoda Mercatorove BIO linije koji sadrže najmanje 95% sastojaka poljoprivrednog porijekla, rađeni su bez GMO-a i proizvedeni prema ekološkim principima. Poklon-paket sadrži sve ključne namirnice za zdrave i ukusne obroke; od tofua, maslinova ulja, integralne tjestenine, heljdina brašna i povrtnih kocki za ukusan ručak uz koji će izvrsno pristajati salata od cikle s uljem od konoplje, sve do zdrave užine od kukuruznih krekera i čokoladnih müslija, sojina napitka s kalcijem i hranjivim suhim, orašastim voćem za energiju i vitalnost tijekom dana.

Završiti obrok čajem od mente, preporuka je svih poznavatelja ljekovitih trava jer je menta na glasu kao odlično prirodno sredstvo za smirenje želuca, balansira probavu i poboljšava koncentraciju. Mercatorova BIO linija sadrži 60 različitih proizvoda iz ekouzgoja, a mogu se pronaći u trgovinama Mercatora i Getroa po povoljnim cijenama. Detaljnije informacije potražite na: www.mercator.hr

Čokoladna aronija

Sastojci:

  • 30 g margarina Cuisine vitaquel Bio
  • 2 reda crne čokolade s narančom Bio
  • 2 reda bijele čokolade
  • 2 reda mliječne čokolade Amarant Bio
  • 200 g žitnih pahuljica s voćem Bio M
  • 100 g aronije l papirnate čašice (za kalup)

Rastopimo margarin i čokoladu. Dodamo pahuljice, promiješamo i umiješamo aroniju. Slažemo rastopljenu čokoladu i pahuljice u šalicu, zatim aroniju, pa red mješavine i na kraju opet aroniju. Desert je jednostavan, vrlo ukusan, zdrav i brzo se priprema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:18