Priprema minimalna, okus jedinstven i zadovoljstvo maksimalno. Većinu tjestenina možete napraviti koristeći samo jednu posudu i za manje od pola sata. Kako napraviti tjesteninu koju će vaši najmiliji kradom motati vilicama iz “padele”? Prvo savjet - nikako je nemojte prekuhati, pogotovo ako je još morate sjediniti s umakom što će je dodatno omekšati. Ne pretjerujte s masnoćama. Izbjeći ćete lijepljenje tjestenine i premalo umaka s dodavanjem malo vode u kojoj se tjestenina kuhala. Poznata talijanska uzrečica ‘dolce far niente’ slobodno bi se mogla uzeti za misao vodilju, a prevodi se kao ‘slatkoća je u nečinjenju’. Bacite se na jednostavnu pripremu!
DOBRE IDEJE
(MINI PRIPREMA, MAKSI UŽITAK) KREMASTA PROLJETNA TJESTENINA: Lagana jela koja je lako pripremiti i brzo su gotova. I svi sretni!
Ako biste morali odabrati jedno jelo koje bi opisivalo ovo doba godine, vjerojatno bi to bila tjestenina.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?