I za stol i za pod bor

Mnogima omiljena slastičarnica ima Christmas box u kojem je 18 vrsti neodoljivih kolačića

Još uvijek ga možete naruči i uživati u zamamnim okusima cimeta, vanilije, čokolade, karamele, limuna...

Stigao je prosinac i prva nedjelja Adventa, a vi već sad znate da nećete stići ispeći dovoljnu količinu keksa i kolača kako biste namirili sve potrebe svojih ukućana ili razveselili njima sve one koji to od vas očekuju?! Zašto se onda ovih blagdana ne biste više posvetili sebi, obitelji i prijateljima, a izradu kolača prepustili profesionalcima koji vas neće razočarati. Iz nama jedne od dragih slastičarnica ovih blagdana ne stižu samo jako ukusni kolači, keksi i torte, već i neodoljivo pakiranje.

image
Zvonimir Ferina/Atelier Ferina Z

Mia Salman iz MeetMia slastičarnice u Vlaškoj ulici u Zagrebu ove je godine pripremila posebno lijepo iznenađenje - Christmas box koji ćete sasvim sigurno rado poklanjati, a vrlo vjerojatno poželjeti i jedan zadržati za sebe. Što se tiče količine kolača koja je upakirana u ovu neodoljivu kutiju, jedna ukrasna kutija dostatna je za 1 kilogram kolačića, a u pakiranju dolazi 18 različitih vrsta: tu su keksići s pekmezom, mađarica, medena pita, narančini keksići, linzeri s bademima i malinom te keksići od limuna i vanilije s limun kremom.

image
Zvonimir Ferina/Atelier Ferina Z
image
Zvonimir Ferina/Atelier Ferina Z

Mia nije zaboravila ni vanilin zvjezdice s orasima, žarbo, londonere, a ni išlere s čokoladom i popularne MeetMia lješnjak keksiće s kremom od lješnjaka i mliječnom čokoladom. Od favorita moramo spomenuti i cvjetiće s pistacijama i višnjom, cimet čovječuljke s malinom, MeetMia kekse s ganacheom od tamne čokolade, polumjesece od cimeta i zobenih pahuljica s karamelom i tamnom čokoladom, paprenjake s kremom od karamele i aromatične husare s bademom i džemom od jagode.

image
Zvonimir Ferina/Atelier Ferina Z
image
Zvonimir Ferina/Atelier Ferina Z

Cijena jedne kutije s kilogramom 18 vrsta kolačića je 28 eura, a planirate li je naručiti budite brzi jer je ostalo još malo prostora i vremena za narudžbe.

image
Zvonimir Ferina/Atelier Ferina Z

"Narudžbe su još otvorene, no sve je kolačiće potrebno naručiti telefonski na broj 0914455122. Mogu se naručiti za sve dane u prosincu dok ne popunimo kapacitete. Već su nam za preuzimanja zatvoreni 18., 22. i 23. prosinac, no za ostale dane se još mogu naručiti za preuzimanje, uključujući i Badnjak", rekla nam je Mia naglasivši kako se kolači mogu naručiti i "danas za sutra". Međutim, preporučili bismo vam, ako znate datum preuzimanja, da ne čekate zadnji čas.

image
Zvonimir Ferina/Atelier Ferina Z

Kolači se preuzimaju osobno na adresi slastičarnice MeetMia na adresi Vlaška ulica 43 u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:20