Novo na sceni

Na mjestu nekadašnje Brasserie As uskoro će biti otvoren novi restoran

 Brasserie As
Radovi su pri kraju, terasa je postavljena, a "glavne zvijezde" ponude biti će slastice!

Ritam domaće gastro scene posljednjih mjeseci, čini se, nikad nije bio neizvjesniji. Dok se "od danas do sutra" zatvara puno lokala, s nestrpljenjem se, naravno, iščekuju i dočekuju otvorenja novih. Tako je, primjerice, kad govorimo o Rijeci, nedavno mnoge rastužila vijest da je na Korzu zatvoren kafić Pommery. Međutim, mnoge je Riječane razveselila vijest da se na tom trgu svaki čas očekuje otvorenje novog restorana. Kako pišu riječki portali, uređenje prostora je već pri kraju, dovršavaju se tek detalji, a terasa restorana je već postavljena kao da bi mogao biti otvoren sutra.

Novi restoran, koji će nositi ime a‘Vali, nalazit će se u prostoru u kojem je nekad bio Cafe & Brasseria As, mjesto na kojem se po povoljnim cijenama nudila marenda i dobar izbor piva. U unutrašnjosti novog restorana je vidljivo kako će imati dva šanka. Na jednom od njih služit će se piće, a drugi je namijenjen za slastice.

Riječani na društvenim mrežama pokazuju interes za novo mjesto u gradu. Tako je jedna Riječanka komentirala: "Sviđa mi se kako je uređen novi restoran a‘Vali, baš je lijep".

Kako piše Fiuman.hr detaljnije informacije o ponudi koju će restoran imati u ovom trenutku nisu poznate, ali reklamom na prozorima daju naslutiti da će veliki fokus staviti na deserte

Ovaj atraktivni poslovni prostor u strogom centru grada gastronomskom će ponudom obogatiti riječku scenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 22:59