Počeo je!

Najsočniji i najposjećeniji street food festival u regiji stigao je i u Istru

 Instagram Burger Festival @sandrosk
U čak 20 dana možete probati i 20 različitih burgera s potpisom poznatih domaćih chefova

Od ovog četvrtka pa sve do 15. kolovoza pulska riva postaje nezaobilazna destinacija svima koji su željni jedinstvenih kombinacija i novih okusa, te svima koji su u potrazi za savršenim summer vibeom.

Na pulsku rivu se na 20 dana “usidrio” Burger festival Pula koji je prošle godine u svom premijernom izdanju osvojio više od 94 tisuće posjetitelja. Ove godine Puležanke i Puležane te sve goste Pule i Istre dočekali su s deset kućica, od kojih je sedam rezervirano za gastronomske delicije u režiji vrhunskih chefova, a tri su posvećene “tekućim pitanjima”.

S više od 20 različitih verzija burgera, pomno odabrani gastro čarobnjaci koji će se boriti za naklonost posjetitelja u Puli su: Instutut za burgere by Mate Janković, Chefs burger by Ivan Pažanin, Full Circle by Marko Palfi, 4 Burgers, Beg’s Plant Based, Picnic Mingle & Fun i Istrijanska manjada, a stigli su i uvijek inspirirani specijalisti za osvježenja: Gingle Bells, Picnic Craft Bar i Centralni bar koji nude autorske osvježavajuće ljetne koktele, vina, ledeno pivo i sokove.

Organizatori Burger festivala Pula, ekipa iz kreativne agencije Kokoš ili jaje, svojim su entuzijazmom, strašću i iskustvom, Burger festival u osam godina od osnivanja pretvorili u najposjećeniji street food festival u regiji, koji se iz Zagreba proširio na Pulu, Varaždin i Zadar.

Ono čime uvijek nepogrešivo osvajaju posjetitelje strog je odabir izlagača koji moraju biti kvalitetom na razini koja se svake godine podiže stepenicu više. Njihovi festivali jedinstveni su i zbog činjenice da na ulicu donose restoransko iskustvo u street food formatu, istovremeno chefovima pružajući pozornicu za kreativna istraživanja, spajanje novih okusa i inovacije. To je uostalom i najbolja pozivnica da osjetite Burger festival Pula.

FEstival je otvoren svaki dan od 16 do 1 sat iza ponoći, a za dobru mjuzu zadužena je ekipa domaćih DJ-eva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:29