Osim po prekrasnim tortama, macaronsima i drugim slasticama koje nudi pod brendom Šlag na kraju, Iva Erić poznata je i po radionicama, koje se sada napokon vraćaju. Neko je vrijeme, naime, u ponudi bio samo njezin online masterclass, ali brojni upiti njezinih pratitelja i ljubitelja njezinih slastica, čini se, urodili su plodom. Iva je tako ovih dana najavila tri nova termina za radionice uživo, u sklopu kojih će polaznici moći naučiti kako oblikovati čokoladu, crtati po njoj, kako izraditi ukrase od isomalta i kako napraviti jedra od rižinog papra.
PRIČA O IVI ERIĆ I ŠLAG NA KRAJU TORTAMA
Na radionici će se, dakle, detaljno obrađivati tri tehnike, a kako je najavila Iva, polaznici će sami moći odabrati koja tehnika ih najviše zanima i na kojoj se žele najdulje zadržati. Njezine radionice inače su namijenjene profesionalcima, ali i amaterima koji žele steći nova znanja i postati još vještiji u izradi torti i slastica.
Nove Šlag na kraju radionice održat će se u prostoru Workshopa Zagreb, u zagrebačkoj Degenovoj ulici, cijena je 75 eura, a u to je uključeno i piće te slatki zalogaji za sve polaznike. Slobodni termini su 12. lipnja i dva termina 28. lipnja. Radionica će trajati tri sata. Budući da je broj mjesta ograničen na 12, ako ste zainteresirani, preporučujemo da svoje rezervirate što prije, jer Šlag na kraju radionice prilično su popularne i lako biste mogli ostati bez njega. Više informacija potražite i na društvenim mrežama, gdje Iva često dijeli dobre savjete i recepte.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....