Vraća se!

Nakon devet godina ponovno ćemo gledati ‘Kitchen Nightmares‘ Gordona Ramseyja

 20th Century Fox Licensing/merch/Everett/Profimedia
Gotovo cijelo desetljeće nakon ukidanja emisije popularni chef vraća se svom popularnom serijalu

Poznati i nadasve popularni britanski chef Gordon Ramsey vraća se snimanju serijala "Kitchen Nightmares", piše Deadline. Podsjetimo, serija koja je debitirala u Ujedinjenom Kraljevstvu 2004. postala je instant hit. Nakon pet sezona, 2007. godine, Ramsey je "donio" i američku verziju serije na FOX-u. Ta se serija emitirala sedam sezona prije nego što je Ramsay odustao od nje, da bi četiri godine kasnije pokrenuo novu emisiju s FOX-om pod nazivom "24 Hours to Hell and Back".

"Imao sam fenomenalnih 10 godina snimivši na dva kontinenta 123 epizode u 12 sezona. Imao sam i gledanost od više desetaka milijuna ljudi. Bilo je sjajno, ali vrijeme je da završimo s tim", tim se riječima oprostio Ramsey 2014. od gledatelja.

Vijest o novim emisijama ove serije, pak, ne znači kako će slavni chef odustati od trenutnih projekata. Snimanje emisija "Next Level Chef", "Hell‘s Kitchen", "MasterChef" i "MasterChef Jr." se također nastavljaju.

Podsjetimo, emisija prati Ramsaya dok posjećuje posrnule restorane diljem Amerike i pomaže im uspjeti. Provodi tjedan dana u objektima i pomaže vlasnicima da ožive svoje poslovanje tako što ih pošteno kritizira, ali i savjetuje.

Ovaj put, Ramsay će snimati novu sezonu "Kitchen Nightmares" s njegovom televizijskom produkcijskom kućom Studio Ramsay.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:01