PRIKLJUČI SE

Nakon dvije godine vraća se Veseli stol, rezervirajte mjesto i sudjelujte u dobrotvornoj večeri

 Veseli Stol
Večera je humanitarnog karaktera, a cjelokupni se iznos donira udruzi za terapijsko jahanje "Krila"

Nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, vraća se Veseli stol, večera s humanitarnim karakterom u organizaciji Anite Kozine i djelovanja. Ovog puta sva donirana sredstva idu udruzi za terapijsko jahanje Krila za uređenje igraonice u okviru projekta 'Integracija kroz igru'.

"Otvaranje vrata restorana, ukidanje mjera, zrake sunca, zvukovi i mirisi proljeća… svi smo dočekali s veseljem iz sto tisuća razloga, a mogućnost da realiziramo Veseli stol definitivno je jedan od njih. Okupit ćemo se oko stola 22.5.2022. u Cogito Urania predivnom prostoru na Kvatriću", najavile su organizatorice.

image
Veseli Stol

Podsjećamo, Veseli stol je dobrotvorna večera na kojoj gosti zapravo ne znaju što će večerati sve do samog serviranja jela. Do sada su održane četiri takve večere, a dobro je dodati i kako je tema svake večere kuhinja određene zemlje. Uz dobrotvornu gestu i donaciju svih prikupljenih sredstva potrebitim udrugama, posjetitelji tako mogu uživati i u dobroj, do sada možda neistraženoj hrani.

image
Veseli Stol

Kreatorica ideje večera i jelovnika je Anita Kozina, koja već predugi niz godina inspirira na svom food-blogu Veseli trbuh. Uz nju, desna i lijeva ruka te velika podrška je njezina sestra Sanja, a Vanja Varga, koja stoji iza projekta djelovanje., inicijativi se pridružila 2019. godine te dodala dobrotvorni element i stvorila ime i vizuale, a zadužena je i za marketing.

image
Veseli Stol

Kako su najavile organizatorice, za sjedeći veseli stol pridružit će se i Tatjana Švonja, kreatorica brenda It Makes Sushi te Darko Debić - Samo jedan griz, poznati food-bloger.

"Pozivnica neka vam bude to da zamislite atmosferu, okuse i namjeru kroz retrospektivu četiri održane večere: Korejska kuhinja u Baru Botaničar prikupila je donaciju za Dječju bolnicu u Gornjoj Bistri. Engleska kuhinja u The Garden Brewery za udrugu Debra, talijanska kuhinja u Aperitivo Baru za Krijesnice te predivna Perzija u Korici u Preradovićevoj za Crvene nosove.

image
Veseli Stol

Mjesta za Veselim stolom 22.5. je još 15 od 30. Svoje rezervirajte putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Cijena večere od 4 slijeda je 400 kuna. Slobodni ste donirati više jer se cjelokupni iznos donira udruzi za terapijsko jahanje Krila za uređenje igraonice u okviru projekta 'Integracija kroz igru'", poručile su organizatorice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:58