Prva je rasprodana

Nakon gostovanja Davida Skoke, u SOL stiže i Deni Srdoč: za večeru su dostupna tri termina

Poput drugih restorana i chefova u Zagrebu, sada se i Mate Janković odlučio za novi koncept, pa nam u SOL-i priprema gostovanja poznatih hrvatskih chefova

Prošli je tjedan Dino Galvagno priredio sjajnu večeru u RougeMarinu Marina Medaka, a ovaj tjedan u ManO2 k Hrvoju Kroflinu stiže Ana Roš, trenutno najpoznatija i najvažnija chefica sa slovenske scene. Za slični se koncept odlučio i chef Mate Janković koji je nedavno predstavio novi koncept SOL tapas bara. To su posebno organizirane večere na kojima će ugostiti poznate hrvatske chefove.

image

Chef David Skoko

Dusko Marusic/Cropix/Cropix

SOL tapas bar tako će u četvrtak 9. veljače prvo ugostiti chefa Davida Skoku čija je večera po cijeni od 50 eura već rasprodana u sva tri termina. No, ako ste to propustili, tada još uvijek imate vremena rezervirati mjesto za novo gostovanje u popularnom restoranu chefa Jankovića na zagrebačkom glavnom trgu, u sklopu Gradske kavane.

Naime, kako su najavili na službenom Instagram profilu, u SOL već 29. veljače ove godine, također u četvrtak, dolazi chef restorana Nebo, Deni Srdoč.

image

Chef Deni Srdoč

Matija Djanjesic/Cropix

"Rezervirajte 29. 2. za večeru u SOL tapas baru kada ćemo ugostiti jedinog hrvatskog chefa koji je dva puta dobio Michelinovu zvjezdicu za dva restorana - Denija Srdoča!", napisali su u objavi kojom su podijelili ovu informaciju.

Cijena i za ovu večeru je 50 eura po osobi, a dostupni termini za večeru su u 19, 19:30 i 20 sati, a ulaznice možete kupiti putem sustava Entrio.

image
Vinart/Ustupljena fotografija

Ono što je važno i isiču iz SOL-i kod svake objave o gostovanju, jest - u slučaju da dolazite s osobom koja je kupila ulaznicu na drugo ime, kontaktirajte SOL na 0958631777 kako bi vas smjestili za isti stol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 10:34