Ljubav nije bila dovoljna

Nakon pet godina, zatvorena je poznata slastičarnica, iznajmljuje se prostor, prodaje oprema

 Instagram @noemi.slastice
Karijeru je gradila u Maku na Konac, Pelegriniju i Le Meridien Lavu, pa napokon otvorila svoju slastičarnicu. Međutim, nakon pet godina i s prvim danima mjeseca studenog, Srđana Pažanin zatvorila je Noemi

Šibenska slastičarnica Noemi više ne radi. Dapače, trajno je zatvorena. Tako stoji i na reel objavi na njihovom Instagram profilu u kojem vlasnica i glavna slastičarka Srđana Pažanin obavještava svoj kupce i pratitelje o vijesti koje je mnoge zatekla i rastužila. A u jednoj od objava poručuje i kako se prostor slastičarnice iznajmljuje, a inventar prodaje.

Iako je svoj posao odlučila pokrenuti nakon godina stjecanja iskustva na mjestima kao što su zagrebačka slastičarnica Mak na Konac, šibenski restoran Pelegrini te splitski hotel Le Meridien Lav, današnje prilike, kako se da iščitati iz njezine izjave, više joj nisu dopuštale da živi svoj san. No, da ne bismo parafrazirali i prepisivali sve što je Srđana lijepo sročila, najbolje je da sami pogledate njezinu izjavu u nastavku.

Recimo za kraj i kako je Srđana bila poznata po jednostavnim, ali efektnim tortama, slasticama koje su bile pune okusa (nakon kojih je slijedio onaj poznati "mmm" efekt) i za koje se uvijek tražio recept. Da ne spominjemo kako su mnogi u bezizlaznim situacija upravo nju tražili savjet. Stoga vam u nastavku, ako vas to ikad bude mučilo, donosimo njezin odgovor na pitanje zašto maslac i jaja trebaju biti sobne temperature! Pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:24