SVESTRANI CHEF

Nakon restorana i televizijskih emisija, Gordon Ramsay predstavio i svoj novi brend vina

 Gordon Ramsay Facebook/
Početak ožujka za slavnog chefa označio je i početak još jednog novog projekta

Zasigurno jedan od najpoznatijih televizijskih chefova ovih je dana predstavio svoj novi brend. Ovog puta u pitanju su vina Gordona Ramsayja. Najavio je kako će se posluživati u restoranima te će se moći kupiti putem web shopa, a uz njih će zainteresirani dobiti i recepte za jednostavna jela s kojima se njegove etikete odlično slažu.

Vina je napravio u suradnji s vinarom i sommelierom Chrisom Millerom iz kalifornijskih Seabold Cellars, a u ponudi trenutno ima rose, sauvignon blanc, chardonnay i pinot noir. Cijene se za sada kreću od 20 do 45 dolara.

Ramsay je izjavio kako je u suradnju s Millerom ušao još 2018. godine kada mu je jedina želja bila stvoriti vina koja će se dobro slagati uz njegova jela, a zatim, kada se priča zakotrljala, odlučili su ih ponuditi i drugim zainteresiranim kupcima.

"Za mene je to kompleksan spoj umjetnosti, znanosti i tradicije zabilježen u čaši i jako sam uzbuđen što to mogu podijeliti putem svojih vina", rekao je Ramsay.

Zanimljivo je dodati kako ovo nije prvi izlet u svijet pića za slavog chefa. U prosincu je predstavio svoj novi brend Hell's u sklopu kojeg je na tržište izbacio hard seltzere, odnosno, gazirane alkoholne napitke koji u posljednje vrijeme u svijetu postaju sve popularniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2023 13:59