Ledena kava im je top

Nakon Splita i Trogira, Yellow coffee možemo popiti i u Zagrebu, a znamo i gdje

 Yellow.hr/Facebook i Instagram
Ako ste se "navukli" na njihovu kavu, onda će vas razveseliti kako je sada osim kod kuće, možete popiti i u njihovom kafiću

Za Yellow coffee vjerojatno ste već čuli kad smo pisali o Tinelu u Trogiru i Splitu. No, napokon je, nakon dvije godine ovu posebnu kavu moguće kušati i u Zagrebu, a da nije u vlastitom domu. Kako su vlasnici objavili na njihovom službenom Instagram i Facebook profilu, nedaleko Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, otvoren je Yellow.

Kako i samo ime govori, interijer ovog speciality coffee placea, u žutim je tonovima, kao i posuđe u kojemu se servira kava. No, ako niste znali, yellow, odnosno žuta boja, odabrani su simbolično. Ova boja, naime, predstavlja stupanj prženja kave.

Otvorenjem Yellowa u Zagrebu, vlasnici su otvorili i novo poglavlje u poslovanju. Matični kafić ovog brenda kave nalazi se na adresi Vladimira Preloga 9, a ako je suditi prema prvim dojmovima gostiju, bit će ovo novo hit mjesto van centra na kojemu se pije odlična kava, "a ledena će biti hit ljeta", samo je jedan od komentara.

S druge pak strane, suvlasnici kažu kako su tim istinskih zaljubljenika u kavu te kroz svoju priču žele svima dočarati svijet speciality kave.

"Kod naših kupaca želimo pobuditi znatiželju i želju za istraživanjem procesa koji prolazi kava od farme do šalice", naglašavaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:08