Gdje za vikend?

Nakon subotnje špice svratite na prirodna vina i zalogaje s potpisom Tvrtka Šakote

U Dvorištu u zagrebačkoj Žerjavićevoj ponovno se odvija zabavno druženje s vinarima koji svoja vina rade na drugačiji način

Ljubitelji prirodnih vina, pozor! U centru Zagreba ponovno se održava “Nesputana subota”! Nakon duge ljetne pauze, ovu subotu, 14. listopada, na terasi popularnog kafića i pržionice Cogito Coffee Roasters “U Dvorištu” u organizaciji Borisa Sarjanovića iz vinoteke Nesputana vina druži se uz prirodna vina i ukusne zalogaje. Time se nastavlja niz dobro posjećenih gastronomskih događanja posvećenih predstavljanju prirodnih vina zainteresiranoj domaćoj publici.

image
Privatna Arhiva/

S početkom u 12 sati na već dobro poznatoj adresi u ulici Jurja Žerjavića na kućnom broju 7/2, svi će okupljeni moći kušati prirodna i organska vina različitih stilova, porazgovarati s vinarima o njihovom konceptu rada i naučiti nešto novo. Za vina su ovaj put zadužene vinarije Domaine Bibich koju predstavlja Filip Bibić, slovenski Keltis vinara Mihe Kelhara, Negotians Vinarius s Korčule predvođen Markom Kovačem, jednim od pokretača međunarodnog vinskog festivala Karakterre, kao i vinarija Vinas Mora iz Primoštena, koju predvode Krešo Petreković i Niko Đukan.
image
Nesputana Vina Facebook

Kao i svaki put do sada, posjetitelji neće ostati gladni, a na ovom izdanju hranu priprema tim iz popularnog Sala sa zagrebačke Opatovine, predvođeni chefom Tvrtkom Šakotom koji će razne zalogaje pripremati na vatri.
image
Berislava Picek/Cropix

Kako biste kušali sva prirodna vina koja će se točiti u ovu subotu, kao i jela koja će ih pratiti, potrebno je izdvojiti 55 eura po osobi uz obaveznu prijavu. Prijaviti se možete na društvenim mrežama vinoteke Nesputana vina, kao i na njihovu email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 16:43