NOVO U ZAGREBU

Nakon tri lokacije, sada otvaraju i četvrtu. Nude kavu za van, slastice i sendviče po 2,50 eura

Lanac coffee shopova Ziggy‘s i dalje se širi, uskoro se otvara nova lokacija kod HDLU-a

Nakon što su već otvorili tri poslovnice, na zagrebačkoj Savskoj, u Ilici i na Heinzelovoj ulici, ekipa koja stoji iza Ziggy‘s Coffe shopova, otvara još jedan. Kada smo ovih dana prolazili kroz zagrebački Trg žrtava fašizma naišli smo, naime, na gotovo do kraja uređen lokal, smješten tik do novog prostora radija Yammat.

image
Privatna arhiva

Ziggy‘s je inače lanac kafića koji nudi klasičan espresso, macchiato, kavu s mlijekom, capuccinu, tursku kavu, caffe latte, a trenutno nude i zimske kave i napitke kao što su apple pie latte macchiato, chocolate cookie latte macchiato, gingerbread latte, toplu čokoladu u nekoliko varijanti, čajeve, chai latte... Nude i gazirane sokove te zalogaje kao što su topli panini sendviči i zobene kaše. Poznati su postali i kao jedini lokal u gradu gdje se može kušati superpopularni portugalski slatkiš Pastel de nata.

image
Ziggyscoffee.hr
image
Ziggyscoffee.hr

Kako stoji na izlogu kafića kod Trga žrtava fašizma, koji ste tek mora otvoriti, cijene kave kretat će se od 1,40 do 2 eura, posebne kave s okusom koštat će nešto manje od 3 eura, sendviči oko 2,50 eura te zobena kaša oko 2,20 eura.

image
Privatna arhiva

Zanimljivo je dodati i kako je nedavno na ovom potezu, oko HDLU-a, predstavljen i novi koncept SquareOne restorana o kojem smo vam pisali, koji vikendom nudi brunch, a u blizini se nalazi i Noel Bread&Deli, koji također nudi sendviče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:43