Obogatili ponudu

Nakon vege bureka, najveći lanac pekarnica u regiji predstavio i novi veganski kroasan s malinom

Ilustracija

 Iaroslava Zolotko/Getty Images
Kad se uzme u obzir da već imaju plant based sendvič, hrenovku i burek, tada je ovo njihov četvrti proizvod iz nove linije

U suradnji s hrvatskim brandom PLANET OF PLANTS domaći lanac pekarnica Mlinar osmislio je novu liniju plant based proizvoda. Brand PLANET OF PLANTS inače poznat po proizvodima koji su 100% biljnog podrijetla, sada u Mlinaru nudi proizvode pogodne za vegetarijance, ali i fleksitarijance. A kako plant based postaje sve popularniji oblik prehrane, jer pomaže očuvanju okoliša i smanjenje globalnog siromaštva, nije čudno što je njihov nedavno lansirani burek izazvao veliku pažnju u veganskoj zajednici. Napravljen je od heljdina tijesta, mljevenog mesa od proteina graška uz dodatak začinskog bilja.

Tako je uz plant based sendvič s biljnom salamom s proteinima suncokreta, umakom od vlasca, đumbira i kurkume, umakom od majoneze s psyllium ljuskicama, radiemč, cherry rajčicama i rikulom, ali i hrskavu plant based hrenovku (također biljnu s proteinima graška) u umaku od vlasca, đumbira i kurkume, omotanu u lisnato tijesto s proklijalom raži, Mlinar sad već znatno proširio "zelenu" ponudu.

image

Ilustracija

Alexpro9500/Getty Images/istockphoto

“Širimo našu ponudu te sve više naših proizvoda mogu konzumirati i vegani. Vjerujemo da će se u skoroj budućnosti naša ponuda još proširiti, a kupci biti još zadovoljniji”, poručili su iz Mlinara za Green.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 20:12