LICA S MALIH EKRANA

Nazivaju ih najneobičnijim američkim gastro parom, a evo kako je započelo njihovo prijateljstvo

 @marthastewart Instagram
Slove za najneobičniji par u jednoj gastronomskoj emisiji, a unatoč različitim karakterima, najbolji su prijatelji

Jedan od neobičnijih kulinarskih parova na gastronomskoj sceni svakako su Martha Stewart i Snoop Dogg. Reper i poznata gastro tv ličnost upoznali su se u Marthinom showu "The Martha Stewart Show" još 2008. godine, a ono što ih je zauvijek spojilo bila je zdjela njezinog kremastog pire krumpira. Kada je Snoop nahvalio njezino kulinarsko umijeće, Martha je komentirala kako su njih dvoje zapravo čudan par, a on je kasnije rekao kako su se odmah sprijateljili te kako se uz nju osjećao više nego opušteno.

Šest godina kasnije, Snoop je ponovno gostovao u Marthinoj emisiji te su zajedno radili brownies i tada je ova autorica kuharica i tv ličnost komentirala kako bi voljela da su ona i Snoop prijatelji. Nakratko su se ponovno spojili 2015. godine u jednom drugom showu, a zatim se Marthina želja 2016. ostvarila i zajedno su pokrenuli show "Potluck Dinner Party". Od tada se, kažu oboje, redovito čuju, druže i jedan za drugog imaju samo riječi hvale.

"Naša emisije pokazala koliko se različiti ljudi mogu slagati, raditi zajedno i voljeti, bez obzira na to odakle dolaze i kako su se spojili", rekao je Snoop Dogg na početku snimanja zajedničke emisije. Dodao je i kako Marthu danas vidi kao stariju sestru koju nikad nije imao.

Kako se njihova emisija pokazala više nego uspješnom, dobili su priliku raditi i na nastavku "Potluck Party Challenge" u kojem su se našli na protivničkim stranama i s poznatim gostima tijekom snimanja ispunjavaju zanimljive izazove. Do sada su snimili tri sezone.

"Ona je tu da me nauči novim stvarima i pokaže mi kako biti bolji", rekao je Snoop Dogg u jednom intervjuu. Martha se s njime složila i jednom prilikom izjavila kako joj se sviđa njegova pozitivna energija te kako ga voli gledati kako neopterećeno kuha.

"Ona me pušta da budem svoj i ne pokušava me promijeniti. Zato će Martha uvijek biti moja dobra prijateljica", rekao je Snoop nedavno za People magazin.

https://www.instagram.com/p/CGk-ywNgoKA/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 09:35