DOBRA PREPORUKA

Ne biste vjerovali koliko se lako zaljubiti u vegansku kuhinju uz recepte Nataše Rajčević

 Privatna Arhiva/
Naša nova suradnica Nataša Rajčević s bloga Burbon i borovnice otkriva zavodljiv svijet veganske prehrane u koji ćete se zaljubiti

Nataša Rajčević Zadranka je sa zagrebačkom adresom i jedna od najpopularnijih blogerica i kreatorica sadržaja za društvene mreže na sceni. U njezina jela se lako zaljubiti. Svojim jednostavnim pristupom širi zajednicu novih poklonika veganske prehrane. Zamislite da vam netko kaže kako ćete tražiti duplu porciju chillija, ali bez mesa! Eto, i mi u Dobroj hrani smo bili vrlo skeptični dok nismo nahranili oči na reelsu koji je Nataša objavila na svom Instagram profilu Burbon i borovnice.

Natašini recepti su brzi, jednostavni i što je najvažnije provjereni, a objavljeni su na blogu Burbon i borovnice ili na Instagram profilu. Ne koristi milijun namirnica koje je teško nabaviti što je često i najvažniji kritrij zbog kojeg ćemo odabrati neki recept. Dan joj rijetko počinje bez jutarnje šetnje s psom i zobene kaše s kockicom čokolade. Hrana je njezin život, a s obzirom na to da se bavi snimanjem i pisanjem recepata kuha svakodnevno. Da pitate Natašu mogla bi živjeti na tjestenini s domaćom šalšom i kuhanoj blitvi. Kad zapratite, ako još niste njezin profil, odmah će vam postati jasno da je zaljubljena u more i Aziju, a u svojim receptim koristi isključivo namirnice biljnog porijekla. Kad biste je pitali što najviše voli i što je opušta, odgovor bi ponovno bio kuhanje. Tu svoju zaraznu fasinaciju živopisnim jelima neodoljivo prikazuje na društvenim mrežama što je i jedan od razloga zašto smo upravo Natašu Rajčević željeli za suradnicu na webu Dobre hrane. Tako će ova talentirana Zadranka nekoliko puta mjesečno otkrivati svoje nove recepte, okuse i mirise i putem weba i Instagrama Dobre hrane.

image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/
image
Privatna Arhiva/

Njezin je cilj ljudima približiti vegansku prehranu i pokazati koliko ona može biti ukusna, nimalo skupa ni komplicirana, a zdrava.

Osim konkretnim jelima, Nataša je vrlo vješta i u pripremi deserata. Kremasti puding od kokosa s jagodama je jedan od njezinih virtualnih bestsellera. Takvo što ne čudi jer je cijeli proces izrade pomalo bajkovit i uspješno nagovara gledatelja da brže bolje pogleda ima li kokosa i prosa kod kuće.

Natašin Instagram profil je i odličan izvor informacija za sve one koji su u stalnoj potrazi za restoranima s dobrom veganskom ponudom jela te preporukama veganskih proizvoda koji se mogu pronaći na policama supermarketa i specijaliziranih trgovina. Ako još niste, zapratite ju na društvenim mrežama, ali i putem Dobre hrane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:28