Nedjeljni program Tjedna Dobre hrane oduševit će desetke tisuća posjetitelja

Tjedan Dobre hrane obara rekorde posjećenosti

Već je gotovo 100.000 gastro avanturista uživalo u Tjednu Dobre hrane, a nedjeljni program obećava još zabave i uživanja svim osjetilima 16. studenog u City Centeru one West. Nedjeljni program Tjedna Dobre hrane, koji obara rekorde posjećenosti, ponovo će oduševiti svoje posjetitelje degustacijama ukusnih delicija, kulinarskim radionicama i sajmom velikih i malih proizvođača na kojem će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe.

Posebno treba obratiti pozornost na besplatne radionice hrvatskih kulinarskih majstora. Najbolji domaći chefovi pokazat će kako od istih namirnica pripremiti obrok za odrasle i za malene, ljubitelje čokolade naučit će kako pripremiti mendiant, brzi desert koji će oduševiti svakog gosta, te kako pripremiti lagano moderno jelo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Podravkini chefovi Zoran Delić i Mišel Tokić pobrinut će se da naučite kako pripremiti čitavi nedjeljni ručak, od predjela do deserta, u samo 45 minuta, a akademik kulinarstva i nositelj prestižne titule „World Master Chef“ Branko Ognjenović otkrit će svoje tajne uz koje posjetitelji mogu postati stručnjaci u pripremi jela u woku.

Ovo je samo dio programa koji privlači desetke tisuća posjetitelja, otkrijte što vas sve očekuje 16. studenog u City Centeru one West i uživajte u nezaboravnoj atmosferi najveće gastro manifestacije godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. veljača 2024 13:17