GDJE IZAĆI?

Nemate ideju za vikend izlazak? Film, kokice i street food zalogaji zvuče kao dobra ideja

 Ustupljena Fotografija/
Još samo danas traje jedan od popularniji zagrebačkih street food festivala Food Film Festival

U zagrebačkom parku dr.Franje Tuđmana posljednjih 10 dana brojni posjetitelji uživali su u filmskim naslovima uz street food, a ove subote, 14. listopada, posljednji je dan Food Film Festivala i idealna prilika da uobičajeni izlazak zamijenite onim nešto uzbudljivijim.

image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/

Ove godine na festivalu se predstavilo 10 ugostitelja, a to su restorani Al Dente, Purple Monkey sa svojim Gyoza Barom, Malo Morgen, Smash Bar, Bit Burger i Kužina, a tu je i Shank kućica, Tipsy street bar, Monkey cocktail bar te slastičarnica Amelie. Pekara Mlinar također ima svoj štand na kojem se nude i Planet of plants, 100% biljni proizvodi.

Do sada su na festivalu prikazani filmovi kao što su "The Menu", "Everything, everywhere all at once" te "Otto", a danas, posljednji dan festivala, prikazivat će se film "Tar" sa sjajnom Cate Blanchet. Osim toga, na dječjem programu je film "Lyle, Lyle Crocodile".

image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/

Filmove možete gledati na dekici uz slušalice koje se mogu iznajmiti na info kućici na samom festivalu. Stoga, u slučaju da još uvijek nemate planove za današnji izlazak, razmislite da posljednji topli dan prije zahlađenja iskoristite za odlazak u zeleni park dr. Franje Tuđmana. Više detalja možete pronaći na službenoj stranici festivala ili na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:19