DOBRA HRANA U KUHINJI

NEŠTO SE DOBRO KUHA: Apsolutni klasici iz bakinog lonca!

Zagreb, 160115.
Zimska jela koja je osmislila i skuhala urednica u dobroj hrani Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Pripremila i osmislila: Mateja DomitroviĆ Foto: Berislava Picek / CROPIX

Zaboravite na fast food ovo je prava hrana: sekeli, kalja, krpice sa zeljem i buncek!

Privukle su nas blijede, na nekim mjestima zapackane stranice rukom ispisanih kuharica, a onda smo omastili brk tradicionalnim jelima koja su nepravedno zapostavljena u modernim kuhinjama. Međutim, u domaćinstvima, između četiri zida, na svu sreću nije tako i u njihovom pripremanju mogu se okušati i novopečene domaćice – naravno slijedeći naše provjerene recepte!

Kalja

Kalja
Berislava Picek / CROPIX

Grah s ječmom

Grah s ječmom
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Sekeli gulaš

Sekeli gulaš
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Varivo od poriluka sa suhim rebarcima

Varivo od poriluka sa suhim rebarcima
Berislava Picek / Hanza Media

Krpice sa zeljem

Krpice sa zeljem
Berislava Picek / HANZA MEDIA

 

 

Izdvajamo

Iz drugih medija