NOVI BROJ

Nevjerojatno je što možete napraviti od gljiva i kestena, a tek čarobna mjesta koja smo posjetili

naslovnica dobre hrane
 Marijo Kučera/
Uz Nedjeljni Jutarnji nalazi se i novi broj Dobre hrane. Prava je šteta propustiti ga jer ćete ga pročitati u dahu

Na kioscima još uvijek možete pronaći novi broj Dobre hrane. Na preko 50 stranica očekuje vas pregršt slasnih i sočnih tema. isprobali smo i neke ludorije poput misa od kestena i ako to još niste imali prilike kušati nakon naše priče vjerojatno ćemo i vas nagovoriti da učinite isto.

Nevjerojatno je koliko potencijala ima običan kesten kojeg većina kuha pa sprema u kesten pire ili pečenog gricka uz čašu nekog dobrog crvenog vina. Nećemo lagati i mi obožavamo sve navedeno, ali naša Slavica je ispekla kremastu tortu koju morate isprobati u svojim domovima. Dunja nam već odavno ne visi samo u ormaru već od nje također radimo razna čuda, tako da bacite oko na naše recepte s jesenskim voćem. Bili smo u berbi gljiva sa strastvenim beračima, a naš urednik Gordan Zečić otkrio nam je recepte za neka svoja jela koja rado priprema. Bili smo u posjeti Juraju Sladiću i otkrili sve o njegovom zlatnom Testamentu.

To je naravno samo mali dio onog što vas sve očekuje između korica najsočnijeg magazina koji možete pronaći na kioscima. Javite nam dojmove, mi smo uživali dok smo ga radili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:12