TUNAHOLIC FRANŠIZA

Nezaustavljiva obitelj Finderle, više od 30 godina žive od ribolova, 5. lokal otvoren u Zagrebu

 Bojan Zibar/
Nakon Zagreba, vlasnici su najavili i otvorenje lokala u Beogradu što nije njihova prva inozemna poslovnica, rade i u Ljubljani

Tunaholic, franšiza ribljih jela otvorila je novu poslovnicu u Zagrebu na adresi Petrinjska 47. Obitelj Finderle je 2020. godine pokrenula Tunaholic s prvom poslovnicom u Poreču, kasnije su se proširili na Rovinj, zatim se okušali u inozemstvu i otvorili lokal u Ljubljani, a u lipnju ove godine i u Trogiru. Upravo je potvrđeno kako je otvorena i zagrebačka poslovnica na kojoj ne misle stati već najavljuju i otvorenje lokala u Beogradu.

image
Bojan Zibar/
image
Bojan Zibar/
image
Bojan Zibar/

Obitelj Finderle ima preko 30 godina iskustva u ribolovu pa se koncept Tunaholic franšize isprofilirao kao logičan progresivni nastavak poslovanja. Kao što to i poslovni koncept franšize nalaže, koncept je potpuno jednak na svim lokacijama od brendiranja do menija i uređenje interijera. Vlasnici Tunaholica prepoznali su potrebu za ponudom ribljih jela poput srdelica, girica, lignji, salate od hobotnice u neformalnijem i opuštenijem izdanju ulične hranu koju je jednostavno konzumirati i lako ponijeti iz lokala.

image

Ana Knežević

Ana Knežević/
image
Ana Knežević/
image
Ana Knežević/
image
Ana Knežević/
image
Ana Knežević/
image
Ana Knežević/
image
Ana Knežević/

Cijene se kreću od oko 40 kuna za porciju girica i srdelica do 75 kuna za primjerice tuna burger. U Tunaholicu se traže Pusterla, Peškera, Parentino, Decumanus i Rivetta, originalno osmišljena jela, koja su dobila naziv po starim ulicama i dijelovima grada Poreča. Osim dosadašnjih tuna burgera, srdela burgera, burgera od morskog psa i lososa, na bogatom meniju mogu se pronaći i delicije od sabljarke. U opciji fish&chipsa nudi basic fish – srdele, lignje i girice u simpatičnim kornetima „to go“, kao i Tunaholic krumpiriće. Za one koji žele laganije obroke, ponuda jela sadrži i razne salate poput: salate Zuccato ili 2 Saints, te gluten free jela, Pjat Sv. Eleuterije i Pjat Sv. Eufemija. Novitet za 2023. godinu je svakako Tunistra burger koji će po prvi puta biti predstavljen baš u Tunaholic Fish Bar Zagreb. U Tunaholicu posvećuju pažnju i ambalaži, koja je personalizirana, biorazgradiva te izrađena od recikliranih materijala.

Više informacija dostupno je na: službenoj web stranici, Facebook i Instagram profilu brenda Tunaholic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 15:47