Novo u gradu

Nije New York jedina novost, Boogie Lab uskoro na još jednoj lokaciji, evo kako će izgledati

Ponuda hrane i pića bit će nešto drugačija nego što je to u Parku kneževa, ali sve ostalo će biti isto. Iz Boogija se nadaju još i bolje

Novi veliki jukebox za nekoliko će nas tjedana dočekati u najbrže rastućem zagrebačkom kvartu. Boogile Lab priča nastavlja se u Arena Centru. Šuškanja o novom Boogiju u Zagrebu sada su postala i službena te ćemo u Boogie priči uživati i u najposjećenijem hrvatskom shopping centru. Kkako doznajemo, Boogie i na novoj lokaciji ostaje vjeran svom stilu.

”Mjesto koje pušta najbolju hranu i kuha dobru glazbu” (ne, nije greška) - slogan je kreativne mlade ekipe iz Boogie Lab-a bio je inspiracija arhitektici Miji Petričević da dizajn proizvodnog pogona napravi u obliku velikog juboxa. To je jedan od detalja koji ćemo već na proljeće moći doživjeti i na novoj lokaciji.

image
Press/

"Osnovni koncept dizajna prostora, materijali i tonovi postavljani su u prvom lokalu u Parku Kneževa. Pomno razmišljajući i želeći poboljšati dosadašnje uratke dali smo si zadatak da u svaki sljedeći unosimo dodatne inovacije, koje se nadovezuju na postojeći, ali ga nadograđuju. Svaka lokacija svojom kvadraturom, gabaritima, tehničkim zahtjevima nalaže određene prilagodbe koje smo prihvatili kao izazov!", otkriva arhitektica Mia Petričević iz Studia Bunker.

Druga verzija Boogie Laba prilagođena je frekventnom mjestu prizemnog dijela Arena Centra. Cilj je da postane i centar Laništa, kvarta koji se brzo razvija, koji ima puno mladih ljudi i obitelji željnih novih ponuda svih sadržaja. Ponuda hrane i pića bit će nešto drugačija nego što je to u Parku kneževa, ali sve ostalo će biti isto. Iz Boogija se nadaju još i bolje.

image
Press

Novi Boogie prostire se na 250 četvornih metara unutrašnjeg te 200 kvadrata terase.

"Prostor pripreme proizvoda, pozicioniran na samom ulazu u novi lokal, podsjeća na veliki jukebox, kreativnu mašinu cijele priče. Centralni prostor naglašen je kružnim stolom, koji je možda najvedrija i najzabavnija točka prostora, a dodatnu atraktivnost daje stropno kružno ogledalo promjera 4 metra. Još jedna velika promjena su podne obloge koje ostavljamo kao iznenađenje", dodaje Mia Petričević i zaključuje: "Svakako je to jedan od rijetkih projekata čija je realizacija bolja od vizualizacija i ja joj se jako veselim!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:20