EVO DETALJA!

Njezini video recepti izazivaju nam zazubice! Jedan od slasnih sendviča Anje Maršić sada napokon možete i isprobati

 Bojan Zibar/
Svim fanovima recepata Anje Maršić, donosimo dobre vijesti! Njezin sendvič sada možete isprobati i u poznatom lokalu u centru grada

Anja Maršić, na društvenim mrežama poznatija kao Hungry Anja, kreatorica je sadržaja čiji nam video recepti nerijetko izazivaju zazubice i zbog kojih smo u svako doba dana spremni zaviriti u hladnjak, pa nas je posebno razveselila vijest da jedno od njezinih jela od sada možemo isprobati i u centru Zagreba. Anja je, naime, za Kazališnu kavanu Kavkaz, u suradnji s tamošnjim chefom kuhinje, kreirala panzarella sandvič s kozicama.

image
Bojan Zibar/

Sendvič nosi naziv "Don Juan", a sastoji se od brioche peciva s mariniranom rajčicom, rikulom, kremastom burattom i grilanim kozicama i nalazit će se u stalnoj ponudi Kavkaza.

"Ideja o kreiranju brendiranog jela na jelovniku nastala je iz želje da se gostima Kazališne kavane Kavkaz, osim ukusnih jela sa standardnog jelovnika, ponudi dodatan inovativan i zanimljiv izbor", objasnili su organizatori Kavkazovog Welcome Summer Partyja, u sklopu kojeg je sendvič i predstavljen.

image
Bojan Zibar/
image
Bojan Zibar/

Inače, ovo nije prva suradnja ekipe iz Kavkaza s domaćim gastro influencerima. Ove veljače, naime, u ponudi su imali popularne krafne Janje Benić, a najavili su i kako će nastaviti sa suradnjama takvog tipa pa će tako, kažu, jesen i zima u Kavkazu biti jednako gastronomski uzbudljive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:07