DOBRA PRILIKA

Njihove slastice ubrajamo među najbolje u gradu, a sada ih možete i naručiti, cijena je 4,50 eura po komadu

 Privatna Arhiva/
Iz Torterie Macaron slastičarnica nedavno su uveli i dostavu mono porcija za koje je zadužen talentirani mladi slastičar Juraj Klepić. Čini se to kao dobra opcija za različita slavlja i posebne događaje...

Kada je krajem svibnja slastičarnica Torterie Macaron izbacila svoje mono porcije nastale u suradnji s mladim, talentiranim slastičarom Jurajem Klepićem, isprobali smo svih tadašnjih devet komada i ostali ugodno iznenađeni. Već na izgled, a potom i okusom bile nešto potpuno drugačije od dotadašnje ponude poznatog lanca slastičarnica pa smo Klepićev Hazel, bogatu slasticu od lješnjaka i čokolade, svojevremeno čak i proglasili hit desertom. Kako su objavili na svojim društvenim mrežama, sada upravo te kolače, pa i njegov Hazel, možete naručiti putem njihove službene stranice.

image
Salty Business/
image
Salty Business/

Minimalna narudžba je četiri komada, a cijena jednog je 4,50 eura. Nude kolače s pistacijama i bijelom čokoladom, zatim s malinom i karamelom, s mangom i marakujom, čokoladnu kocku, tart s jagodom, s vanilijom, kolač s borovnicama i jogurtom te s višnjom i tamnom čokoladom. Uz Hazel, naši favoriti su još i kombinacija manga i marakuje te višnje i tamne čokolade.

image
Maja Sokcevic Lovric/

Ove slastice trenutno su među boljima koje u zagrebačkim slastičarnicama možete pronaći, posebice ako u obzir uzmete omjer cijene i kvalitete. Naime, slastice sa sastojcima koje koristi Juraj Klepić obično se kreću oko između 5 i 7 eura. Više detalja potražite na njihovim službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 05:29