NA KUĆNU ADRESU

NOVA SITUACIJA ZAHTIJEVA NOVE NAVIKE: Daruvarska pivovara dostavlja pivo na kućni prag. Uz narudžbu stiže i SOS paket piva!

Da, svijet se promijenio preko noći i, nema druge, moramo se prilagoditi, mijenjati ustaljeni stil života. Novonastala situacija jednostavno zahtjeva nove navike. Stari način života je suspendiran, makar i privremeno, i nema više rutinskog odlaska u dućan ili ispijanja piva u omiljenom kafiću.

Analitičari kažu ništa više neće biti isto, možda. No, mi smo sigurni u to da će naše pivo ostati uvijek isto - vrhunske kvalitete, pomno biranih sastojaka i provjereno tradicionalne tehnlogije prozvodnje. Pivovara Daruvar, sa svojim predanim zaposlenicima, odlučila je da vas i u ovoj situaciji redovito opskrblljuje svojim pivom – dostavit ćemo vam ABU, IIPU, STOUT, BONNER i DA pivo na kućnu adresu.

Ako se već moramo odreći starih navika, ne moramo onih dobrih starih užitaka – ispijanja omiljenog piva. DA, sve je stvar pristupa, čaša je poluprazna ili polupuna! To je taj peti element, alkemičarska moć da negativne stvari pretvara u pozitivne, a mi vaš ispražnjen frižider biranim pivama.Ne morate izlaziti iz kuće, možete se više posvetiti obitelji, napokon odigrati taj Monopoly koji je skupljao prašinu ili bingeati seriju koju ste odavno planirali na Netlflixu. Tada na scenu, neizostavno kao i uvijek do sada, nastupa pivo i tu tradicionalnu društvenu simbiozu ne moramo mijenjati.

Ambasadori dobrog piva

Stari recept novog doba moze promijeniti vasu perspektivu u ovim kriznim vremenima kada ste primorani ostati doma. No, oni koji ipak to ne mogu učiniti u potpunosti, pronaći će svoje zadovoljstvo u službi ambasadora vaše sretnije svakodnevnice. Jedan od njih je i Pivovara Daruvar koja i danas, baš kao i u vrijeme Domovinskog rata, kuha i distribuira pivo za svoje odane potrošače. I tako već 180 godina, neprekinute proizvodnje na istome mjestu u središtu Daruvara. Svim pivoljupcima omogućili smo online kupnju i dostavu na kućnu adresu: ABE, IIPE, STUTA, BONNERA i novog specijala DA piva.

Znamo da u trenutku kada se gomilaju zalihe hrane i higijenskih potrepština, kupovina piva u apokaliptično opustošenom dućanu i nije na prvom mjestu, ipak razumijemo pivoljupce i potrudit ćemo se da piva ne usfali. Potičemo na odgovornu konzumaciju kada je riječ i o kvantiteti, ali i o kvaliteti. Stručnjaci kažu da su dva piva dnevno granica, a mi da je naše pivo beskompromisne kvalitete, bez aditiva i konzervansa te da obiluju vitaminom B12 i B6. U ovoj situaciji dobro je i spomenuti da konzumacija piva u umjerenim količinama dokazano djeluje u borbi sa stresom. Naravno, oni koji još nisu ostali kod kuće, naša piva mogu pronaći u Kauflandu, Šparu, Konzumu, Tommyu, Plodinama i KTC-u.

Uz narudžbu stiže i SOS paket piva

DA pivo - sva naša strast i tradicija ugrađena je u ovo jedinstveno pivo u zaboravljenom, MARZEN stilu jer želimo svu svoju povijest ugrađivati u oživljavanje zaboravljenih pivskih stilova. Karakterizira ga jaka ali ugodna gorčina, za nas tradicionalnog hmelja Savinjskog Goldinga, nadopunjena slatkoćom slada sa slavnoskih polja. Naglašena citrusna aroma Golding hmelja s ugodnom sladnom aromom neprevrelog ekstrakta svijetlog slada, što mu daje prepoznatljiv slati, sladni okus nadopunjen ugodnom goričnom hmelja. Punog je tijela smanjenog alkoholnog karaktera, blago karbonizirano, osvježavajuće. Odlično paše s mesom i povrćem s roštilja, čokoladnim desertima i sirevima s plemenitom plijesni.

ABA - spravljeno u American blonde ale stilu piva koje karakterizira vrlo visoka pitkost s intenzivnom voćnom aromom specijalnih američkih hmeljeva sorti centennial, cascade i chinook. Zbog upotrebe posebne vrste kvasca gornjeg vrenja (ale kvasac) simbolizira ga element vatra. To se pivo odlično sljubljuje s pljesnivim sirevima kao i jelima u kojima je tjesteinina glavna zvijezda.

BONNER – spravljeno u najomiljenijem pivskom Bohemian pilsner stilu, svijetlo, dugo odležano i ugodno ohmeljenog piva sa češkim štihom. Karakterizira ga ugodna hmeljna gorčina tradicionalnih slovenskih hmeljeva Aurore i Goldinga, nadopunjena slatkoćom slada s hrvatskih polja. Jednostavno, ljubav sa češkim otiskom koji objedinjuje najkvalitetnije sirovine tradicionalnog podrijetla.

IIPA je moćno pivo spravljeno u stilu imperial india pale ale piva, karakterizira ga intenzivna hmeljna aroma i gorčina, a zbog pozadinske slatkaste arome karamele odlično se slaže s mesnim i ribljim jelima s roštilja, voćne deserte i tvrde sireve intenzivnog okusa.

STOUT 4.2 je pivo izrazito crne boje koje u potpunosti naglašava dubinu ZEMLJE iz koje ječam preuzima svoje arome. Karakterizira ga intenzivna aroma kave i crne čokolade koju nakon ispijanja upotpunjuju gorčina hmelja i aroma cikorije. Povećani sadržaj alkohola ovog FOREIGN EXTRA STOUTA dobro je balansiran sa sladnim aromama i čini ovo pivo okrepljujućim osobito ako se dijeli.

Dostavlja se na području Zagreba, Daruvara, Pakraca, Lipika i okolice, Nove Gradiške, Novske i okolice, Virovitice, Bjelovara, te Zaboka i okolice. Naručiti se može na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:18