NOVO MJESTO

Nova splitska adresa za ljubitelje francuskih kroasana, kruha i slastica poznatog domaćeg brenda

 HandMade By Biberon/
Prije nekoliko dana otvoren je Hanmade by Biberon, mjesto na kojem možete kupiti francuske kroasane i baguette, ali i Biberon slastice

Handmade by Biberon ime je nove prodavaonice pekarskih craft proizvoda i slastica Biberon ugostiteljskog lanca, ali i jedna od adresa na kojima možete pronaći najrazličitije proizvode malih domaćih proizvođača, rekli su nam iz Biberona, ali i najavili na svojim društvenim mrežama. Prodavaonica je otvorena 18. ožujka na adresi Gundulićeva 6 u Splitu, a ono što posebno ističu jest njihova ponuda kruha i drugih pekarskih proizvoda te slastica francuskog bakery i pastry chefa Bruna Allore. Osim toga, u ponudi drže i svoje već prepoznate slastice kakve se mogu isprobati i u njihovim poslovnicama u Zagrebu te Splitu.

image
@biberon_zrnojubavi/

Naglasili su kako su sva peciva i kruh pripremljeni po tradicionalnoj francuskoj recepturi, bez aditiva i konzervansa, a osim toga, u ponudi se nalaze i domaći džemovi, med, različita ulja, sokovi, tjestenina, šalša i brašna malih proizvođača poput onih domaćeg brenda GUUC te kava splitskog brenda D16. Najavili su i kako uskoro planiraju proširiti ponudu s novim proizvodima iz vlastite kuhinje.

image
Handmade By Biberon/

Biberon je inače jedan od uspješnijih ugostiteljskih lanaca u zemlji, najpoznatiji po istoimenim slastičarnicama u Splitu i Zagrebu. Osim slastica, za koje je u zagrebačkim poslovnicama od samog otvaranja zadužena Ana Mišković, drže i nekoliko restorana, a neki od njihovih lokala smješteni su u Super Konzumu na zagrebačkoj Radničkoj, u Branimir Mingle Mallu, u King Crossu te u Splitu u Mall of Split. Njihova najnovija splitska prodavaonica otvorena je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati.

image
HandMade By Biberon/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 01:51