Na početku još jednog mjeseca vrijeme je za novi broj magazina Dobra hrana. Lice s naslovnice ovog puta je cheesecake na šest načina po receptima naše suradnica Slavice Šagolj, a skuhali smo i nekoliko sjajnih jela s mišancom te se u šest potpuno drugačijih jela pozabavili ugodnom gorčinom cikorije, radiča i endivije.
Osim toga, napravili smo slatki dvoboj pa uz tradicionalne, s Janjom Benić pripremali i trenutno najpopularnije krafne u gradu. Donosimo i nekoliko dobrih ideja za ljubitelje jela od zapostavljenog mišića - goveđeg, telećeg, svinjskog i junećeg jezika.
Pisali smo i o budućnosti ugostiteljstva te kako obrazovanje novih kadrova može promijeniti tijek razvoja domaće gastronomije, a naš suradnik i vinski znalac Saša Špiranec istražio je domaće proizvođače popularne sorte i napravio pregled plavaca. Na kraju, posjetili smo čak šest restorana u kojima se jede domaća, prava zimska hrana i napravili recenzije.
Sve to i puno više čitajte u novom broju magazina Dobra hrana, na kioscima ga potražite ove nedjelje, 6. veljače.