DIVLJE I SMIJEŠNO

Novi film u kinima - Ralph Finnes kao psiho chef, zvijezda Damin gambita i redatelj Successiona

 Photo Credit: Eric Zachanowich/Eric Zachanowich
Pretpremijera filma o intrigantnom svijetu visoke kuhinje od 16.11. u svim CineStar kinima

„Meni“ je neobičan spoj trilera, horora i komedije, redatelja Marka Myloda, autora serija kao što su:“Shameless”, “Game of Thrones” i “Succession”, a radnja je smještena u luksuzni restoran na otoku s kojeg će se neki možda vratiti, a neki ne. Svaki detalj ovog filma neizostavan je dio cjeline koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

image
Photo Credit: Eric Zachanowich/Eric Zachanowich
image

The cast of the film THE MENU. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved.

Osim raskošnih degustacijskih menija koje im priprema slavni kuhar ovjenčan brojnim nagradama i priznanjima (Ralph Fiennes), suočit će se i sa neočekivanim razvojem događaja.

image

The cast of the film THE MENU. Photo Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved.

U drugoj glavnoj ulozi pojavljuje se sjajna mlada glumica Anya Taylor Joy, poznata po serijalu "Queen‘s Gambit", a uz nju i Ralpha Fiennesa tu su i Nicholas Hoult, John Leguizamo, Aimee Carrero i brojna druga poznata hollywoodska imena.

image
Photo Credit: Eric Zachanowich/Eric Zachanowich
image
Photo Credit: Eric Zachanowich/Eric Zachanowich

Film možete pretpremijerno pogledati u svim CineStar kinima u srijedu 16. studenog u distribuciji Blitza, ali jedino vas u Kaptol Boutique Cinema i Gold Classu u Arena Centru očekuje program „Kino & Vino“ koji osim filma „meni“ nudi i kušanje izuzetnog vina Kaiken Indomito Cabernet Franc te nagrađivane džemove s posebnim naglaskom na organski džem od smokve „Dida Boža“.

Gold Class u okviru doživljaja uključuje i večeru u dvorani, dok je u Kaptol Boutique Cinema uz tastinga ukjučeno i piće u baru prije ili poslije filma. Kapacitet je ograničen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:23