SAMO ZA NAJVEĆE FANOVE

Novi film Wesa Andersona ima nešto što ni jedan drugi nije imao - vlastiti lager!

 @dogfishrehoboth Instagram/
Dok jedva čekamo dolazak "Asteroid City" filma i u naša kina, simpatične vijesti stižu iz američkog Delawarea

Novi film genijalnog Wesa Andersona, jednog od najpoznatijih redatelja današnjice, već se sada s nestrpljenjem očekuje u domaćim i inozemnim kinima i predviđa se da će biti ogroman uspjeh. Kao i svako njegovo ostvarenje, film je slojevit, sadrži divne kadrove i prava je poslastica za ljubitelje Andersonova stila. No, osim toga, "Asteroid City" donosi nešto što još ni jedan film nije imao - vlastito pivo. Naime, američka pivovara Dogfish Head Craft Brewery skuhala je pivo posvećeno filmu, nazvala ga Asteroid City Lager, a u izradi etikete sudjelovao je i sam Anderson.

Upravo etiketom odaje se počast prekrasnom krajoliku koji je prikazan u filmu.

"Čarobni svjetovi koje je Wes Anderson stvorio u svojim filmovima bili su kamen temeljac za stvaranje i rast našeg brenda kroz godine", rekli su iz pivovare te dodali kako su Andersonova djela oduvijek njihova velika inspiracija.

Pivo će se, nažalost, moći popiti samo u američkim kinima, i to u vrijeme projekcije "Asteroid City" filma, a bit će dostupno i na nekoliko adresa u Delawareu, gdje se i proizvodi. Kako navode iz pivovare, moći će se kupiti i u nekoliko trgovina u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:00