Tražite ili nudite posao u ugostiteljstvu? Imate iskustva, ali vrlo teško prolazite poslove koji bi vas motivirali. Gastroposao.eu jedini je specijalizirani servis za pronalaženje zaposlenika u podrčju ugostiteljstva.
Gastroposao.eu je jedini specijalizirani online servis za pronalaženje zaposlenika. Cijeli projekt osmislili su profesionalci s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznali potrebu za jedinstvenom platformom gdje će se sretati oni koji traže i oni koji nude posao, a više o samom projektu možete pročitati ovdje.
Istra
Restoran Pepebianco - traže kuhara, plaća min. 15 000 kuna
Nalaze se u prekrasnom Novigradu tik uz more gdje imaju tri neodoljiva iznenađenja: Pepenero, Pepebianco i Pepebar. Vrhunski i moderan spoj hrane, pića i hedonizma. Ugodna atmosfera, profesionalno osoblje te renomirani kuhar Marin Rendić gdje će zasigurno svatko pronaći nešto za sebe.

Od luxury menija Pepenera do bogate i kvalitetne ponude restorana Pepebianco koji će sa sigurnošću zadovoljiti svako nepce...za završni chill out pobrinuti će se Pepebar sa izvanrednom ponudom pića u kojoj možete uživati u dobrome društvu sa pogledom na prekrasan zalazak sunca.

1. Tražimo Kuhara - minimalno 15 000 kuna
Lokacija: Novigrad (Istra)
Vrsta zaposlenja: sezonski
- šef kuhinje s iskustvom 3-5 godina, spreman samostalno voditi smjenu i organizirati posao
- SSS ili strukovna stručna sprema
- nudimo smještaj, plaća prema realizaciji i dogovoru
Kornati
Konoba Žakan – traži konobara i pomoćnog kuhara

U mirnoj uvali otoka Žakan nalazi se istoimena konoba. Na njezinoj terasi, u idiličnom okruženju mora i kamena zaboraviti ćete sve drugo i prepustiti se užicima. U konobi Žakan njeguje se i poštuje tradicionalna priprema hrane kornatskih ribara i težaka. Od svježe ribe, jastoga, plodova mora ili mesa – i kornatsku janjetinu koja je zbog uvjeta ispaše i male količine slatke vode specifičnog okusa i mirisa.
Konoba Žakan na Kornatima neizostavno je mjesto posjeta hrvatske i svjetske elite na njihovim krstarenjima kornatskim arhipelagom. Steknite vrhunsko kulinarsko znanje i iskustvo uz chefa Nikšu Bakulića dugogodišnjeg voditelja i glavnog kuhara Konobe Žakan koji je diplomirao na prestižnoj kulinarskoj akademiji Le Cordon Bleu – Paris.
Opći uvjeti natječaja:
- SSS ugostiteljskog smjera
- Minimalno jedna godina iskustva na istim ili sličnim poslovima u restoranu
- Osiguran smještaj i hrana
- Za kandidate koji zadovolje navedene uvjete, te iste opravdaju kroz rad nudimo mogućnost dodatnog školovanja za daljnje usavršavanje
- Mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa.
Potrebna znanja i vještine:
- Zaposlenje od 3-9 mjeseci
- Iskustvo 1-3 godine u ugostiteljstvu
- Mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa.
Kliknite i zaposlite se!
Pogledajte i natječaj za: konobara u restoranu
Srednji Jadran
Brod “Nikola” – traži kuhara
Brod Nikola putnicima pruža nezaboravan doživljaj hrvatske obale. Dugačak 30 metara, te ima 17 luksuzno uređenih kabina za goste. Plovidba na prekrasnom Srednjem Jadranu svima ostaje u trajnom sjećanju. Ljepote hrvatske obale u stopu prati i gastronomska ponuda na našem brodu. Bazirani smo na polu-pansionu, a jelovnik prilagođavamo tipu gostiju.
Opći uvjeti natječaja:
- Plaća: minimalno 1.400,00 Eura
- Okvirna tjedna stimulacija oko 1.000,00 kn
– smještaj
– prehrana osigurana
Tražimo ambicioznog kuhara koji želi ploviti na brodu Nikola Srednjim Jadranom i kuhati jela za tridesetak gostiju. Želite li postati dio našeg tima i ovo ljeto provesti na brodu s vrhunskom ekipom, prijavi se na oglas. Jelovnik na brodu prilagođavamo gostima, pa se kod nas jede od mediteranske kuhinje do mesa s roštilja.
Potrebna znanja i vještine:
- Spremanje jela za 30 gostiju
- Pripremanje doručka i ručka, 1 do 2 puta tjedno i večera
- Smještaj u kabini s klimom, wc-om i tušem
- Zaposlenje od 1. lipnja do 7. listopada
Otok Murter
Hotel Borovnik- traži kuhara kuharicu

Hotel Borovnik se nalazi u samom srcu Dalmacije i sa svojom lokacijom čini savršeno središte za mnoge turiste koje osim kupanja i ljetnih igara zanimaju UNESCO-vi gradovi i obližni Nacionalni parkovi. Hotel Borovnik je mali obiteljski hotel koji ima već dugu tradiciju rada. Nas odlikuje topla obiteljska atmosfera, stručnost i ljubavlju prema poslu.
Opći uvjeti natječaja:
- Rad u kuhinji u smjenama
- Pripremanje, kuhanje i podjela obroka
- Organizacija poslova vezanih uz nesmetano funkcioniranje kuhinje
- Pansionska prehrana, a la carte, mediteranska prehrana
- Kandidat treba poznavati obradu namirnica, poslove pripreme hladne, te pripremanja i kuhanja tople kuhinje
Potrebna znanja i vještine:
- Minimalno 2 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima
- Odgovornost, sposobnost planiranja i organizacije posla
- Želja za radom u timu, znanje o HACCP sustavu
- Kvalifikacija: SSS, KV KUHAR
- Smještaj: Osiguran u blizini hotela, put na posao 50 m
- Vrsta ugovora: Puno radno vrijeme
- Ugodno radno okruženje u novo opremljenoj kuhinji. Mogućnost napredovanja i školovanja
- Plaća: prema dogovoru uz stimulaciju
- Prehrana (doručak i večera uključeno)
- Radno vrijeme se raspoređuje unaprijed, moguće su varijacije ako posao zahtijeva
Kliknite i zaposlite se!
Otok Pag
Hotel Boškinac – traži pomoćne radnike u kuhinji

Restoran hotela Boškinac poznat je po interpretaciji tradicionalne otočke kuhinje na kreativan i moderan način.
U restoranu se poštuje gastronomska baština, s bogatom ponudom ribe, janjetine, sira, pršuta i drugih svježih sezonskih namirnica, uz maslinovo ulje, začinsko bilje i med, ali predstavljena na poseban način, s izraženim autorskim pristupom. Zahvaljujući kreativnosti kuharskog tima, harmonija okusa i mirisa stvara nezaboravan doživljaj na tanjuru.
Opći uvjeti natječaja:
- Plaća: minimalno 5.000,00 kn netto
- Smještaj
- 1 topli obrok
- Prijevoz na posao i s posla
- Mogućnost napredovanja
– Ako želite biti dio naše priče i ako vjerujete da se gastronomske čarolije dešavaju i želite biti dio njih, ako želite biti dio uzbudljivog, mladog i kompetentnog tima.
– Ako ste empatične naravi i lijepog osmjeha i ako cijenite napor koji naši gosti prevale da bi sjeli na jednu od naših terasa i ako im svojom profesionalnošću i pristojnošću želite upotpuniti doživljaj kojeg su došli doživjeti u Boškincu.
– Ako ste lijepih manira i njegovani, elementarno poznavanje rada u kuhinji ,onda nam se javite i budite dio Boškinac tima.
Potrebna znanja i vještine:
- Zaposlenje od 3-9 mjeseci
- Iskustvo minimalno 3 mjeseca u ugostiteljstvu
- Timski rad, želju za učenjem
Kliknite i zaposlite se!
Čiovo
Vila Marco Polo – traži glavnog kuhara

Villa Marco Polo hotel je smješten u malom ribarskom mjestu Slatine na otoku Čiovu. Ovaj obiteljski hotel na plaži, sa svojim udobnim smještajnim kapacitetima, pruža gostima nezaboravan odmor. Još jedna prednost hotela je njegova unosna lokacija, samo 6 km od živopisnog Trogira i 10 km od međunarodne zračne luke -Split.
Opći uvjeti natječaja:
- Plaća: 8.000,00 kn
- Smještaj osiguran
- Hrana osigurana u hotelu
Tražimo glavnog kuhara za rad u prekrasnom restoranu u Villi Marco Polo na Čiovu. Ako imate iskustva i spremni ste se priključiti našem mladom i ambicioznom timu, prijavite se za posao. Trebate biti u mogućnosti pripremati obroke za stotinjak osoba.
Potrebna znanja i vještine:
- Sezonsko zaposlenje od svibnja do listopada
- Iskustvo minimalno 3 goodine
- Smjenski rad
Kliknite i zaposlite se!
Otok Hvar-Pakleni otoci
Restoran Patak – traži grill majstora

Restoran Patak obiteljska je tradicija koja traje još od 1981. godine. Dugogodišnji gosti vraćaju se u restoran Antonio Patak iz različitih razloga: zbog dobrog roštilja, svježih namirnica, poput netom izvađenih jastoga iz jastožere koja se nalazi ispred restorana kao i svježih školjki koje se nalaze u moru te raznovrsne ponude ribljih i mesnih specijaliteta. Poznati smo po ponudi vrhunski ukusnih jela spravljenih od ribe svježe ulovljene toga dana.
Opći uvjeti natječaja:
- Plaća: prema dogovoru
- Smještaj osiguran
- Hrana osigurana
Tražimo vrhunskog grill majstora s iskustvom koji će se pridružiti našem timu i svojim umijećem pridonijeti da naš restoran i dalje bude vrhunski.
Potrebna znanja i vještine:
- Sezonsko zaposlenje od 20. 05. do 01. 10.
- iskustvo od najmanje 5 godine, SSS
- Ugostiteljski certifikati prednost – minimum i sanitarna
Kliknite i zaposlite se!
Zagreb
Restoran Noel- traži kuhara
Restoran Noel, potpuni gastronomski doživljaj koji prelazi okvire suvremenog kulinarstva. Okupili smo stručnjake koji će se pobrinuti da gosti uživaju u trenucima provedenim kod nas, da se vraćaju, a prije svega da im je ukupan dojam da su za svoj novac dobili maksimum. Kuhinja Gorana Kočiša za ručak donosi biranu ponudu, od tradicionalnih jela suvremene izvedbe do rafiniranih sezonskih jela koje vinski uparuje sommeliera Ivan Jug.

Opći uvjeti natječaja:
- Plaća: prema dogovoru
- Mogućnost napredovanja i edukacije
- Zaposlenje na neodređeno vrijeme
Stručni tim radi na pripremi jela, a sve namirnice biramo pomno, svježe i da im znamo porijeklo kako bi naš trud još više došao do izražaja. Ako ste dovoljno ambiciozni, imate iskustva, prijavite se i postanite dio našeg tima.
.jpg)
Potrebna znanja i vještine:
- Iskustvo od najmanje 3 godine, SSS
- Rad šest dana u tjednu, nedjeljom zatvoreno
- Volja za učenjem i novim iskustvima
- Vrhunski uvjeti
- Rad šest dana u tjednu, nedjeljom zatvoreno
Kliknite i zaposlite se!
Orebić
Aminess Grand Azur hotel – traži kuhara/kuharicu

Aminess hotels & campsites je grupa hotelskih objekata na Jadranu.Pružajući visokokvalitetne usluge iz područja wellnessa, sportske rekreacije i kongresnog turizma, naši hoteli aktivni su tijekom gotovo cijele godine, jer brojni sportski, gourmet i kulturni sadržaji pružaju dovoljno argumenata za posjet tijekom cijele godine.
Opći uvjeti natječaja:
- Plaća: prema dogovoru
- Dva obroka dnevno
- Smještaj
- Mogućnost napredovanja i stučne edukacije, tečaj jezika
Potrebna znanja i vještine:
- SSS – smjer kuhar
- Iskustvo na istim ili sličnim poslovima
- Pouzdanost i fleksibilnost
Kliknite i zaposlite se!
Otok Korčula
Restoran Konoba Nonno – traži kuhara

Ugodan ambijent i domaćinska atmosfera s romantičnim pogledom na more u starom gradu Korčula. Vrhunski, domaći i uvijek svježi specijaliteti od kojih će Vam gastronomski užitak ostati u nezaboravnom sjećanju. Neki naši specijaliteti već su nadaleko poznati, pa ćemo spomenuti samo neke, npr. makarune s brbavicama ili jastogom, kozji sir s medom i orasima, te smokve prelivene čokoladom…
Opći uvjeti natječaja:
- Smjenski rad
- Plaća: po dogovoru – izvrsni uvjeti
- Osiguran obrok
- Osiguran smještaj
Tražimo mladog i ambicioznog kuhara s višegodišnjim iskustvom za rad u a la carte restoranu, s jelima od ribe, mesa te tjestenine.
Potrebna znanja i vještine:
- Kuhar s iskustvom (najmanje pet godina)
- Sezonsko zaposlenje do 15.11.
- SSS ili strukovna stručna sprema
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....