OPTUŽILI CHEFA

Novi show Gordona Ramsayja je kopija? "Trebao bi se držati kuhanja i tih stvari"

 Gordon Ramsay Facebook/
Dok poznati chef snima novu sezonu "Future Food Stars", mnogi smatraju da je u pitanju kopija popularnog showa

Slavni britanski chef Gordon Ramsay trenutno se nalazi u Melbourneu u Australiji na snimanju svog reality showa "Future Food Stars", kojim je početkom godine podigao veliku prašinu. Naime, ideja showa je između 12 poduzetnika pronaći jednog u čiji će ugostiteljski posao zatim sam Ramsay uložiti 150 tisuća funti. No, mnogi su u ideji vidjeli veliku sličnost s već superpopularnim "The Apprentice" te Ramsaya optužili za kopiranje. Ljubiteljima spomenutog showa, u kojem je nagrada također ulaganje u posao mladih poduzetnika s idejom, nije jasno kako je uopće moguće da je takav format, koji je očita kopija već postojećeg showa, uopće dobio dozvolu za snimanje.

"Sviđa mi se Gordon i mislim da je jako dobar, ali da bi se trebao držati onoga što mu ide dobro, kuhanja i tih stvari. Ne znam kako su odvjetnici dopustili da se ovo snima, očito je kopija ‘The Apprentice‘. Nije u pitanju nepoštovanje, ali Gordon bi se trebao držati svog posla", komentirao je Lord Sugar, jedan od investitora u "The Apprentice".

Inače, prva sezona Ramsayjevog showa "Future Food Stars" prikazana je još prošle godine na BBC One, a druga bi se trebala početi prikazivati kasnije ove godine, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:33