POGLEDAJTE VIDEO

Nude samo jedno jelo, a kada otvore svoja vrata u ovom zagrebačkom restoranu nastane nevjerojatna gužva

 La Štruk Facebook/
Iz La štruka su se pohvalili velikim brojem gostiju koji su već od 11 sati okupirali njihovu terasu

Na Instagram profilu zagrebačkog restorana La štruk, koji se nalazi u Skalinskoj ulici, objavljen je video današnjeg otvorenja restorana na kojoj je vidljiva nevjerojatna gužva. U opisu videa stoji: "Dobro jutro, mi otvorili", a u nekoliko sekundi koliko traje, lako je zaključiti kako su ljudi koji traže svoje mjesto na njihovoj terasi do trenutka otvaranja vjerojatno čekali u redu.

U La štruku se nudi samo jedno jelo u nekoliko varijanti pa tako ovdje možete pojesti klasične zapečene i kuhane štrukle sa sirom, s borovnicama, bučinim košticama, tartufima, dimljenom paprikom, orasima i medom, jabukom i cimetom, a svakog tjedna nude i štrukle u posebnom, sezonskom okusu.

Budući da je riječ o poznatom jelu ovoga kraja, La štruk je uglavnom krcat turistima koji žele pojesti nešto domaće i specifično za mjesto na kojem se nalaze (kada već nisu posjetili Zagorje) te su jedan od najčešćih lokala koji se može pronaći među preporukama u različitim turističkim vodičima. Nije čudno, stoga, što u nedjelju, kada trgovine i velik broj zagrebačkih restorana ne radi, a štandovi na tržnici Dolac uglavnom su zatvoreni, da se u La štruku čak i u ljetnim danima (a posebice kišnim) čeka u redu za porciju toplih štrukli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 10:16