PROIZVEDI I PRODAJ

"Nudim ovu stranicu i status da spoji ljude kojima nešto propada s onima koji žele kupiti!"

Zagreb, 070719.
Chef Mate Jankovic, fotografiran na trznici Dolac.
 Boris Kovacev/Cropix
Nakon objave o nekonkurentnoj proizvodnji malih proizvođača, Janković je ponudio svoju stranicu kao platformu za spajanje s kupcima

Poznati kuhar Mate Janković u jednoj od svojih objava na društvenim mrežama osvrnuo se na problem kvalitete i kvantitete hrvatskog proizvoda. Time je pokrenuo opsežnu raspravu među svojim pratiteljima, nakon čega je odlučio staviti svoju stranicu na raspolaganje kako bi se spojili privatni kupci i ugostitelji s malim proizvođačima.

Naime, iz višegodišnjih razgovora s brojnim ugostiteljima i chefovima, možemo zaključiti kako velika većina ima želju raditi s hrvatskim proizvodom, no vrlo je teško pronaći male proizvođače koji mogu garantirati kvantitetom, a samim time i konstantnom kvalitetom i tako ih pratiti u poslovanju. U tom lancu, vrlo važan faktor je i kvalitetna distribucija.

Spomenuta objava pokrenula je lavinu komentara, nakon koje se poznati kuhar odlučio ponuditi svoju Facebook stranicu (koja u ovom trenutku broji nešto više od 67 000 pratitelja) kao platformu za prodaju svojih proizvoda, a objavu prenosimo u cjelosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:50