VINSKO DRUŽENJE

Obilazak vinograda i bicikliranje zvuče kao više nego dobra ideja za vikend, evo detalja

 Wine & Bike Tour Erdut/
Wine & Bike Tour Erdut ove godine spaja rekreaciju, umjetnost i uživanje u vinu

S početkom berbi grožđa, kreće i sve više uzbudljivih vinskih događaja. Drugog vikenda u rujnu tako se već tradicionalno održava manifestacija Wine & Bike Tour Erdut, koja od 2014. godine privlači sve veći broj posjetitelja u Erdutsko vinogorje, smješteno na europskoj EuroVelo biciklističkoj ruti Dunav.

image
Wine & Bike Tour Erdut/

Ovogodišnji Wine & Bike-a održava se od 8. do 9. rujna, a posjetitelje, kako najavljuju organizatori, očekuje bogati program sastavljen od biciklističko – vinske utrke, umjetničkih nastupa i dana otvorenih podruma Erdutskog vinogorja.

Wine&Bike Tour Erdut otvara se komedijom "Susjedi" Kerekesh Teatra, kazališne izvedbe poznate TV serije, a Amira Medunjanin, pjevačica koju su svjetski mediji nazvali bosanskom Billie Holiday, 9.9., nastupa na prekrasnoj pozornici s pogledom na Dunav i zvijezde.

image
Wine & Bike Tour Erdut/
image
Wine & Bike Tour Erdut/

Tu su i drugi umjetnici koji će se svojim radom predstaviti na ovogodišnjoj manifestaciji, a kada je u pitanju sam biciklističko-vinski dio, samo neke od aktivnosti u kojima će natjecatelji Wine&Bike Toura moći sudjelovati su skupljanje vinskih butelja na određenim lokacijama te, kasnije, obilazak Erdutskih vinograda s organiziranim prijevozom od i do Osijeka. Više informacija o događaju možete pronaći na Facebook stranici Wine & Bike Tour Erdut.

image
Wine & Bike Tour Erdut/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:15