100 NAJBOLJIH

Objavljeni su detalji ovogodišnje dodjele The Best Chef, ovo je sve što trebate znati

 The Best Chef
Nakon prošlogodišnjeg virtualnog izdanja, organizatori su najavili kako će se ovogodišnja dodjela održati u Amsterdamu

Udruženje THE BEST CHEF najavilo je ovogodišnje trodnevno slavlje gastronomije koje će na najljepši način zatvoriti proglašenjem najboljih chefova na svijetu. Održat će se od 13. do 15. rujna 2021. u Amsterdamu, a osim same dodjele nagrada, THE BEST CHEF powered by PERLAGE, kao i prethodne četiri godine, donosi i brojne druge aktivnosti za zainteresirane.

Unatoč iznimno teškoj godini koja je, između ostalog, prilično pogodila restorane diljem svijeta, i ove godine u izbor je ušlo 100 chefova iz 35 različitih zemalja, a birali su ih nezavisni partneri THE BEST CHEFA te profesionalci iz gastronomskog svijeta. Počevši od 25. veljače, THE BEST CHEF će predstavljati kandidate putem svojih društvenih mreža kako bi zainteresirane pobliže upoznali s radom nekih od najvećih chefova današnjice.

Osim chefova i profesionalaca, za svoje favorite za Fol-Lovers nagradu mogu od početka lipnja glasati i svi zainteresirani. Ovo se priznanje, naime, dodjeljuje chefovima koji posebnu pozornost posvećuju pratiteljima na društvenim mrežama.

Podsjećamo, prošle je godine The Best Chef Top100 nagradu dobio Rene Redzepi, chef danske Nome poznat po svojoj inovativnosti, dok su druga dva mjesta zauzeli chefovi Björn Frantzen i Dan Barber. Fol-Lovers nagradu prošle je godine odnio brazilski chef Rafa Costa e Silva, a cijelo je proglašenje, zbog trenutne situacije, održano online.

Sve dodatne informacije o dodjeli možete potražiti na službenoj stranici i društvenim mrežama THE BEST CHEF.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:11