Mama zna

Od rižota i njoka do pita i bureka: Suzy Josipović kreće s novom serijom tematskih radionica

 Press
Na radionicama će Suzy, kao i do sada, iznenaditi sudionike i ugostiti i svoje prijatelje, poznate chefove i javne osobe

Nedavno je Suzy Josipović Redžepagić, kako smo pisali, u izdanju Mozaik knjige objavila novo izdanje kuharice "Mama zna" koje obiluje s čak 600 slanih recepata, a koja je rasprodana u rekordnom roku. Jednako velik interes vlada i za njene netom objavljene kulinarske radionice, koje kreću 22. ožujka.

Suzy je, kako to sama voli reći, samo mama i baka koja svakodnevno kuha, ali kako voli biti žena s pokrićem. Naime, uz magisterij ekonomije, iz gušta je završila i kuhanje na Ugostiteljskoj školi u Opatiji. Već godinama svoja kulinarska iskustva i znanja prenosi mnogobrojnim pratiteljima njezinih društvenih mreža kao i brojnim prijateljicama i mlađim naraštajima, koji kuhaju upravo po njezinim receptima. Poznata po kuhanju prvenstveno tradicionalnih, klasičnih, obiteljskih jednostavnih jela, bira kuhati sa svježim, sezonskim i lokalnim namirnicama. Osim što kuha kući svojim najdražima, već drugu godinu zaredom kuha i u omiljenoj emisiji Kod nas doma na nacionalnoj televiziji u prilozima "U kuhinji kod Suzy".

image
Press

Sudionike svojih radionica naučiti će mnogim tehnikama kuhanja te izradi tjestenina, rižota, njoka, čušpajza, pripremi mesa i ribe, razvijanja kora i pravljenja pita i bureka, deserata i uskrsnih specijaliteta. Radionice počinju 22. ožujka, zakazane su jednom tjedno u Kotanyi kuhinji, a nazivi i teme radionica su: Risotto, gnocchi e pasta, Around the world, Sarajevo ljubavi moja, Meet the meat, Mediteraneo i Easter table. Prvi dio radionica sastoji se od predavanja o temi, zatim zajedničkog kuhanja te za kraj - večere s uparenim vinima.

image
Press

Svaku radionicu prate i stalni partneri Suzynih radionica, koji svim sudionicima daruju bogate poklone.

Na radionicama će Suzy, kao i do sada, iznenaditi sudionike i ugostiti i svoje prijatelje, poznate chefove i javne osobe. "Najljepše je, naravno, osim znanja koje steknu svi sudionici, upravo to spontano druženje, pokoji put i pjesma uz gitaru te prekrasna energija koja vlada na svim radionicama tako da je u mojoj kuhinji kuhanje lagano, zabavno i opušteno te naravno - uz puno ljubavi, što je i poanta svakog kuhanja te samim tim i garancija ukusnog i finog jela", kaže Suzy povodom novih radionica.

image

suzy josipović ajgemahtec

Ustupljena Fotografija/

ISPROBAJTE AJNGEMAHTEC SUZY JOSIPOVIĆ REDŽEPAGIĆ

Također, krajem ove godine planira izdati i slatku Mama zna kuharicu koju mnogi s nestrpljenjem očekuju.

Na radionicu se možete prijaviti ovdje, a sva pitanja možete postaviti na profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram ili mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. ožujak 2024 08:42