ASPIRA I DOBRA HRANA

Odabrana je dobitnica stipendije za studij gastronomije u vrijednosti od 60 tisuća kuna

 Byakkaya
Nakon prolaska u drugi krug, četvero finalista odradilo je intervjue u visokoj školi Aspira, a potom je odabrana i dobitnica stipendije

U sklopu natječaja "Dobra hrana i Aspira te nagrađuju stipendijom za studij gastronomije!" u organizaciji Visoke škole Aspira i Dobre hrane, nakon pomno pregledanih prijava koje su na našu adresu pristigle u zavidnom broju, zajedničkom su odlukom odabrana čak četiri finalista. Najzanimljiviji meni iz snova, što je bio zadatak natječaja, osmislili su Damjan Bučić, Vanja Uzelac, Mladen Livaja i Tea Šarić.

Nakon prolaska u drugi krug, finalisti su odradili intervjue u visokoj školi Aspira. Dobitnica stipendije u vrijednosti od čak 60 tisuća kuna za preddiplomski stručni studij gastronomije je Vanja Uzelac.

Dobro je dodati i kako završetkom studija dobitnica ili dobitnik stječe titulu stručne prvostupnice/prvostupnika međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu, smjer Gastronomija, a predavanja je moguće pohađati na Aspirinim studijima u Splitu ili Zagrebu. Također, ovom prilikom zahvaljujemo svima na prijavama, a finalistima želimo puno sreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 01:21