Imperial Spirits Festival

Odbrojavanje je počelo: Još samo tri tjedna do najvećeg festivala koktela u Hrvatskoj

 Press
Festivalske ulaznice još uvijek su dostupne te uključuju neograničeno kušanje koktela i ulaz na after party

Liburnia Hotels & Villas 26. i 27. svibnja u Opatiju dovodi prvi Imperial Spirits Festival, prestižni festival koktela. Povodom najave ovog festival, održano je i druženje na terasi opatijskog hotela Kvarner gdje su se degustitrali kokteli i gastro delicije iz lokalne i internacionalne kuhinje te su predstavljeni barmeni. Program i sve što očekuje posjetitelje festivala predstavio je jedan od organizatora i osnivač poznatog austrijskog Liquid Market Festivala.

"Kako se bliži festival, tako i uzbuđenje raste. Ulažemo ogroman trud da cijela organizacija bude na najvišoj razini. Iznimna nam je čast u Hrvatsku dovesti prvi ovakav festival, okupiti najtalentiranije ljude iz industrije i posjetiteljima pružiti nezaboravno novo iskustvo", rekao je Bert Jachmann, osnivač Liquid Market Festivala u Austriji.

Dugoočekivani festival tako će krajem svibnja okupiti kremu barmenske industrije i predstaviti nove trendove. Svoje signature koktele predstavit će više od 20 poznatih brandova pića. Dok se uz more budu miksali vrhunski kokteli, za glazbenu pozadinu bit će zaduženi brojni DJ-i i live izvođači. Ljubitelje hrane razveselit će gastro zona sa širokom ponudom delicija kako iz lokalne, tako i iz internacionalne kuhinje. Nakon cjelodnevnog uživanja u zabavnom programu, vrhunskim koktelima i gastronomskim specijalitetima, sve posjetitelje navečer očekuje najbolji tulum na Jadranu - nezaboravan Imperial Spirits Festival after party.

image
Press

Festivalske ulaznice još uvijek su dostupne te uključuju neograničeno kušanje koktela i ulaz na after party. U ponudi su dnevne i festivalske ulaznice, kao i paketi koji uključuju smještaj u očaravajućim hotelima Liburnia Hotels & Villas. Sve informacije o ponudi smještaja, ulaznicama za festival kao i samom programu, dostupne su na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2023 21:59