KRAFNE ZA SVE

Omiljena poslastica sada je dostupna svima: Gdje u Zagrebu kupiti bezglutenske krafne?

 Glutenbio_glutenfree Instagram
Za Uskrs nude pincu, a u ovo doba godine, logično, na redu su još uvijek slasne krafne bez glutena, mlijeka i jaja

Sezona krafni otvorena je već neko vrijeme pa smo se bacili na malo istraživanje i, u moru klasičnih i onih malo drugačijih, pronašli mjesto u Zagrebu gdje krafne mogu kupiti i oni koji ne podnose gluten. Na adresi Ljudevita Posavskog, na broju 34A, naime, nalazi se mala GlutenBio trgovina u kojoj smo svojevremeno isprobali bezglutensku pincu i pitu od jabuka, a u ovo vrijeme godine, logično, nude i bezglutenske krafne.

PRIČU O GLUTEN BIO PROČITAJTE OVDJE

Kako nam je svojevremeno rekla Valentina Pilaš, voditeljica proizvodnje u GlutenBio, u ovo vrijeme potražnja za krafnama jednostavno je toliko velika da su se i sami odlučili upustiti u proizvodnju i prodaju još prošle godine, a isto ponavljaju i ove.

image
Vanesa Pandzic/Cropix

Njihove krafne, dakle, ne sadrže gluten, ali ni mlijeko ni jaja. Narudžbe primaju dan ranije do 20 sati, a minimalna narudžba je pet krafni po kupovini. Cijena prazne krafne u GlutenBio je 1,50, a s marelicom i Nutellom 1,80 eura, s time da posljednja varijanta sadrži mlijeko. Isporuka krafni je ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom u posebnim terminima, preuzimaju se osobno u trgovini i, kako naglašavaju iz GlutenBio, ne šalju ih poštom. Više informacija možete pronaći na njihovom Instagram profilu.

image
Glutenbio_glutenfree Instagram

GlutenBio inače je prva specijalizirana trgovina takve vrste u zemlji, gdje se namirnicama mogu opskrbiti svi oni koji iz nekog razloga ne mogu konzumirati gluten.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:44