NOVO RUHO

Omiljeno craft pivo mnogih dobilo novu etiketu, neka vas ne zbuni naopaka Plavuša

 Marko Miscevic/Cropix
Najpopularnije pivo zadarske pivovare Brlog ovih je dana predstavljeno u novom ruhu

Iz zadarske zadružne pivovare Brlog ovih su dana objavili vijest da su napravili redizajn etikete jednog od najpopularnijih craft piva na domaćoj sceni - Plavuše. U pitanju je pivo na koje (uz Neposlušnu istog proizvođača) često nailazimo čak i na neočekivanim mjestima, primjerice, u Krivom putu, i uvijek nas razveseli što je možemo odabrati umjesto poznatih komercijalnih piva.

image
@brlog.pivovara Instagram

"Prije svega - bez brige, unutra je ista stara Plavuša! Samo se ova "mala naopaka" nakon 7 dugih godina - presvukla! Došlo vrijeme, rock zvijezde to na stejđu naprave nakon svake pjesme, ova naša je malo ipak pitomija. Plavuša s novim lookom sada stoj na rukama radi baš onako kako joj se hoće, i ukrivo i ukoso i mlatara nogama kako joj se prohtije. Osim toga, recept je isti, sastojci kakvi su uvijek bili, s uvijek istom (ako ne i većom) dozom strasti. Jako smo uzbuđeni zbog ovoga i jedva čekamo sva ludiranja koja nam dolaze", napisali su u objavi na Instagram profilu iz Brlog pivovare, u sklopu koje trenutno organiziraju i nagradnu igru.

image
Marko Miscevic/Cropix

Komentari na novi izgled popularnog piva su različiti. Javili su se tako korisnici mreže koji smatraju da su originalne etikete uvijek mala remek djela, dok su neki šaljivo komentirali kako se Plavuša sa stare etikete očito presvukla.

Zanimljivo je dodati i kako je Plavuša pivo od kojeg je u Brlog pivovari sve krenulo. Kako su napisali na službenoj stranici, predstavlja hrabrost, snagu i autentičnost. U pitanju je American blonde ale s 5 posto alkohola koji je, kako kažu, savršen aperitiv i onome tko ga kuša donosi note citrusa i bazge, žitne note te okus svježe pečenog kruha. Više o pivu pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:52