WEB SADRŽAJ

ONLINE FOODIE: Kako nam se svidjela InstaKitchenOnline stranica na Instagramu?

Ocjenjujemo gastro sadržaje na društvenim mrežama!

Opis

Stranica koju na Instagramu prati 113 tisuća ljudi gotovo svakodnevno objavljuje videorecepte. Hrana koju prikazuje je konkretna, mesna, masna i često teška. Recepti su jednostavni, video pripreme je lako pratiti, a jela izgledaju ukusno. Osim vlastitih recepata, dijele i videosadržaj drugih stranica pa se preko njih može doći do još nekih zanimljivih gastro-adresa na Instagramu.

Svidjelo nam se...

Koriste se jednostavne i lako dostupne namirnice. Ideje za jela su zanimljive i često maštovite, a recepte nije problem pratiti. Ipak, puno više pluseva od toga nema, stranica je dosta bazična.

Nije nam se svidjelo...

Premalo vlastitog, autorskog sadržaja u odnosu na prenošenje drugih stranica. Korištenje gotovih proizvoda (keksa, tortilja), umjesto uputa kako se ta jela mogu napraviti. Općenito se čini da je administrator veliki obožavatelj tortilja - pojavljuju se u velikom broju recepata. Uz video nije naveden tekstualni recept pa se treba pouzdati u ono što se vidi na videu.

Isprobani recept

“Tortilja cut”, odnosno dvije tortilje između kojih se stavi neki lako topivi sir, idealno mozzarella, pa se “palačinka zapeče s obje strane. Jako banalno i jednostavno, ali super ideja za večeri kad mi se jede nešto brzo i masno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 21:03