Dobra preporuka

Ostajete li u gradu, uživajte u vikendu sjajnog ribljeg street fooda, housea i soula u Petom Kupeu

 Press
Ovog vikenda na popularnoj terasi Hook&Cook Festival i chef Tihomir Krklec Afrika donose specijalitete od plodova mora uz bogat glazbeni program

Terasa Petog Kupea bit će ovog vikenda ispunjena uobičajeno odličnom glazbom, ali i ribljim specijalitetima. Ovotjedni Applejam traje čak dva dana, 7. i 8. srpnja, i to uz gostovanje najpoznatijeg ribljeg street food restorana. Hook&Cook iz Pule specijaliziran je za ponudu najboljih svježih plodova mora, a pripremaju modernu street food hranu sa svježe ulovljenom ribom.

image
Press

Jela će pripremati Tihomir Krklec Afrika, poznati zagrebački tattoo artist i umjetnik koji je svoju strast prema kuhanju obilježio i nastupom u Masterchefu. Za njega kuhanje predstavlja spoj vrhunskih tehnika s dozom umjetnost pa mu jela uz dobar okus uvijek i odlično izgledaju.

image
Press

Hook&Cook Festival i Afrika predstavit će i svoj pop-up projekt Hangry Taco kojeg odlikuju gastro-kulturna raznolikost i oštra improvizacija. Hangry Taco stvara dašak underground atmosfere street fooda i priliku da naučite više kako o sebi, tako i gastronomiji.

image

Soul Shadows

Press

Sve će, naravno, biti popraćeno i sjajnom glazbom, jer i ovog petka na terasi nastupa najbolji europski soul bend Soul Shadows, a za pultom im se pridružuje Antonio Zuza. U subotu, pak, najbolje house ritmove donose DJ-i Pytzek i Lana G. Ulaz na terasu je slobodan.

image

Antonio Zuza

Goran Berović

Za one kojima nije dosta dnevne zabave na terasi, u petak od 23 sata u unutrašnjem prostoru kluba nastupa popularni novosadsko-beogradski dvojac Runy i Brka. Ovaj neočekivani spoj mladosti i iskustva nastao je pronalaženjem zajedničke ljubavi prema house zvuku.

image

DJ Pytzek

Picasa/

DJ Brka i Runy su jedinstvena sila na srpskoj elektroničkoj sceni. Njihova jedinstvena kombinacija talenata, iskustva i strasti prema muzici rezultirala je nezaboravnim nastupima i ostavila dubok trag u kulturi klupske scene za vrlo kratko vrijeme. Svesrdnu podršku i dobrodošlicu pružit će im domaćin Antonio Zuza.

Ulaz do ponoći je slobodan, a ulaznice za ostatak večeri dostupne su online ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:48