Osvojite tapas za dvoje u zagrebačkom Lidu

Hit gastronomske ponude najpoznatijih svjetskih metropola – originalne Tapas večeri pravo su osvježenje vrhunskog menija zagrebačkog restorana Lido. Živa glazba na akustičnim gitarama i novi koncept čarobnih okusa u jedinstvenom, prekrasno uređenom ambijentu idealna su priprema za uzbudljive noćne provode na zagrebačkom moru. U posebnoj ponudi iz bogatog Lido gastro menija možete uživati u srijedu, 12. lipnja od 20 sati.

Tapas večeri novi su koncept restorana Lido koji poput brojnih svjetskih metropola svojim gostima, prije uzbudljivih noćnih izlazaka, nudi zanimljiv program i ukusne delicije.

U jedinstvenom okruženju i prekrasno uređenom ambijentu naći će se zanimljiv meni po kojima je ovaj popularni restoran i zaslužio biti na vrhu ljestvice najboljih restorana u gradu. Ispobajte mousse od gusje i pileće jetrice s tartufima i tostiranim kruhom, biftek “Šef”, Paillard- teleći odrezak natur te mnoge druge vrhunske delicije.

Restoran Lido smješten je u idiličnom okruženju zagrebačkog jezera Jarun. Neometan bukom, Lido je prava gastronomska oaza u kojoj u miru i veselju možete provesti nezaboravne trenutke. Stručno osoblje restorana sa zadovoljstvom će odgovoriti na najzahtjevnije želje gostiju.

A i vi možete na večeru u Lido sutra 12.lipnja od 20 h. Sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar ispod ovog teksta do 12.lipnja u 10 h ujutro i odgovoriti na pitanje: kako biste složili tanjur s hrvatskim tapasima? Najkreativniji odgovor dobiva večeru za dvoje, a dobitnik će voucher moći iskoristiti na svoje ime i prezime, dolaskom na večeru uz osobnu iskaznicu.

*Dodatak od 12. lipnja 2013.

Čestitamo Rei, pobjednici natječaja. Tijekom dana javit ćemo joj se radi dogovora o korištenju nagrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:05