NOVO MJESTO

Otvoren je prvi Pizza Hut u Zagrebu! Što nude i kakve su cijene? Ovo su 3 stvari koje trebate znati

Na adresi Bolnička cesta 34 otvorena je prva poslovnica američkog lanca restorana brze hrane, evo što nude, kakve su cijene i kada bi se trebala otvoriti druga

Kako je i najavljeno, ovih dana u Zagrebu je otvoren prvi od dva restorana Pizza Huta. Prva poslovnica ovog američkog lanca restorana brze hrane koji nudi samo pizzu otvorena je na adresi Bolnička cesta 34, u Vrapču.

TRI RAZLIČITE VELIČINE

Planirate li se ovih dana upravo tamo počastiti pizzom, dobro je znati kako ih ovdje nude u tri veličine, S od 23 centimetra, M od 30 centimetra i L od 38 centimetra, a birati se može između tanjeg i debljeg ruba ili ruba punjenog sirom koji se naplaćuje dodatno.

Među prvim posjetiteljima Pizza Huta bila je i gastro influencerica Marijana Zlomislić, koja je cijelo iskustvo prenijela na svom Tik Tok profilu. Napisala je tako i da joj se koncept svidio jer i inače ljubiteljica tipičnih američki pizza s puno sira te kako je pizza lagana, prozračna, ali i bogata nadjevom.

@empty_plates /PIZZA HUT/ Ispravili me, lokacija nije granica Vrapče-Gajnice, već Vrapče-Stenjevec. My bad. Enivejz, kad se sjetim svih onih preloših pizza iz random pizzeria, ovo je sigurniji izbor. McDonald‘s ne volim, al Pizza Hut bi mi mogao biti drag jer ponekad baš volim tipičnu fat and cheesy američku pizzu. I to baš u pepperoni verziji, ta basic američka pizza mi je srcu draga. Tijesto je lagano slatko, pomalo pecivasto, ali prozračno, prhko izvana, mekano iznutra, nije mokro u sredini, niti je gumeno. Na prvi zagriz, rajčica dosta slatka, ali nije kečapasta. Pizza je jako nakrcana sirom. Možete birati između S (23cm), M (30cm) i L (38cm) veličine, tanjeg i debljeg ruba ili ruba punjenog sirom koji se nadoplaćuje ovisno o odabranoj veličini. Pepperoni košta npr. S 8 eur/M 9.5 eur/L 11.5 eur Nadoplata za punjeni rub S:1.5e, M:2.5e, L:3e. Uzeli smo S pepperoni, rub punjen sirom i Ben&Jerry‘s sladoled. Ceh je bio 13 e (pizza 9.5 i sladoled 3.5e). ?Bolnička 34 (Vrapče) ?Nehajska 2 (Trešnjevka) #fyp #viral #pizzahut #tiktok #pizza #review #zagreb #croatia #croatiafulloflife #pepperoni ♬ suara asli - All Random Stuff - ?????? ????? ?

CIJENE I SLADOLED

Otkrila je i kako Pepperoni pizza u S veličini košta 8 eura, u M veličini 9,50 eura, a u L veličini 11,50 eura. Nadoplata za punjeni rub kreće se od 1,5 do 3 eura, ovisno upravo o veličini pizze. Također, nude i Ben&Jerry‘s sladoled koji košta 3,5 eura za malu čašicu.

image
Pexels/

Svakako vrijedi dodati i kako za cijenu od 10 eura danas u Zagrebu možete pojesti stvarno dobru margheritu u pizzeriji koja je uvrštena u top 50 najboljih pizza u Europi, a za 11 do 12 eura vrlo dobru margheritu napoletanskog stila iz poznate pizzerije u centru grada dostavit će vam na kućnu adresu.

KADA SE OTVARA DRUGI?

Kako saznajemo, Pizza Hut u Vrapču otvoren je prošlog tjedna bez ikakve najave, vjerojatno kako bi se ispitao teren i kako bi u prvom, testnom tjednu zaposlenici uvidjeli gdje i kako mogu poboljšati proizvod i uslugu. Poslovnica u Nehajskoj u trenutku pisanja ovog teksta još uvijek nije otvorena, ali je otvorenje, saznajemo, planirano za ovaj tjedan. Zanimljivo je dodati kako konkretnih službenih informacija o otvaranju zagrebačkih poslovnica Pizza Huta još uvijek nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:54