SVI PRIČAJU O SOFI

Ova brioche sofa trenutno je veliki hit na Instagramu, evo o čemu je zapravo riječ

 @gabbois Instagram
Iza Loafe stoji ekscentrični estonski reper i umjetnik, a kako se čini, uskoro bismo je mogli kupiti u IKEA-i...

Nakon što je u suradnji s modnom kućom Maison Margiela osmislio papuče koje izgledaju poput štruce kruha (loaf-ers), estonski reper i umjetnik Tommy Cash na svom je Instagram profilu objavio fotografije brioche sofe. Ovu neobičnu sofu osmislio je s umjetnikom Gabom Boisom pa je nazvao Loafa i instantno privukao pažnju svojih pratitelja. Kako bi cijelu priču učinio još zanimljivijom, najavio je kako, u slučaju da ispod objave na Instagramu uspije skupiti preko 10 tisuća komentara, švedska robna kuća IKEA mora je proizvesti.

"Iz IKEA-e su mi rekli da, ako skupim 10 tisuća komentara ispod ovog posta, u prodaju će pustiti Loafu! Pokažimo im da nam ovo zbilja treba", stajalo je ispod njegove objave.

Naravno, fanovi su se odmah pobrinuli da objava Tommyja Casha skupi više nego dovoljno komentara pa se tako sada očekuje potez švedske robne kuće. Reper je inače poznat i po suradnji s Adidasom, za koji je svojevremeno dizajnirao neobične tenisice, a njegov partner na ovom projektu, umjetnik Gab Rois, na svom je Instagram profilu objavio kako je njihova LOAFA inspirirana sofom "CAMALEONDA" Maria Bellinija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 18:39