MJESTO SUSRETA

Ovaj tjedan počinje Mali piknik na najljepšem Gornjem gradu. Evo zašto ga ne smijete propustiti!

Mali piknik
 Roko Bahat

Jedno od šarmantnijih i omiljenijih ljetnih događanja u Zagrebu – Mali piknik – i ovog kolovoza stiže na Gornji grad. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, ponovno će pretvoriti Vranicanijevu poljanu u mjesto sretnih susreta, lokalnih poslastica, dekica s pogledom na grad, opuštenih razgovora uz svijeće, bosonogog ležanja na travi i divnih community trenutaka.

image
Mali piknik
Sanjin Kaštelan
image
Mali piknik
Roko Bahat

Stoga rezervirajte (najmanje) jedan petak u kolovozu za uživanje u ovoj maloj piknik - oazi, predahnite od gradskih vrućina i osvježite se domaćim okusima s ljetnog menija Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnihproizvoda, čiji su OPG-ovi i ovaj put zaduženi za drugačije gastro - iskustvo.

image
Mali piknik
Roko Bahat

Bilo da volite chillati sami, izaći na neobičan romantičan spoj ili pak podijeliti dekicu i koji zalogaj s prijateljima, članovima obitelji ili četveronožnim ljubimcima...nikako ne propustite Mali piknik.

image
Mali piknik
Roko Bahat
image
Mali piknik
Vilim Redža

Prve ovogodišnje dekice s pogledom na grad čekaju vas na Vranicanijevoj poljani (park Bele IV.), u petak 7. kolovoza, od 17 do 23 sata, nakon čega se Mali piknik nastavlja održavati svakog petka do kraja mjeseca. Ulaz je slobodan, a sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje! Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. siječanj 2022 19:13