Ove godine poklonite 'Moj kolach'

Moj kolach je priča o dvije djevojke: Tatjani Pavković, food stilistici i autorici Velike slavonske kuharice te Maji Subotić, mladoj dizajnerici.

Moj kolach je priča o dvije djevojke koje su slučajnim susretom jedna drugoj otkrile ljubav prema kuhanju. Iskustvo jedne i zaigranost druge dovele su do koncepta koji je sažet u kutiji Moj kolach. Biranim sastojcima tijekom čitave godine rađeni su tradicionalni kolači s modernijim, sofisticiranijim pristupom, prilagođenom duhu današnjeg vremena, pa tako svaki bakin, mamin, tetin tradicionalni keksić ima svoj moderniji naziv i dodir današnjice.

Kutije s keksićima možete naručiti putem maila, a ekipa vam ih dostavlja po dogovoru. Trenutno nude božićne poklon kutije s keksima od 400 g i 200 g.

Dodatne informacije možete saznati putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i preko našeg facebook profila Moj kolach.

Moj kolach uz svoje blagdansko pakiranje (Bartola i Ružu) priprema i standardno pakiranje s 4 tradicionalna kolačića u modernom ruhu.

mojkolachfeatured

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. veljača 2023 12:34